Секс со 100 мажи во 24 саати.

• Креатор на темата Креатор на темата Trcajlazi
  • Време на започнување Време на започнување
Доказ: жимимајклџексон и ливче со илјадарка и извичник.

images

Друга работа... 25 години?
Знам 40 годишни што помлади изгледаат.

Искрено не верувам, не за друго, кајшто има многу пари и многу фалба на едно место ми е увек сомнително, ама скоро милион фунти лапнала ѝ е гајле.

Доказ: жимимајклџексон и ливче со илјадарка и извичник.

images

Друга работа... 25 години?
Знам 40 годишни што помлади изгледаат.

Искрено не верувам, не за друго, кајшто има многу пари и многу фалба на едно место ми е увек сомнително, ама скоро милион фунти лапнала ѝ е гајле.
Тоа сакав и ја да речам . Не личи на 25. Може 35 ама најмалце, а за 40 да, многу очигледно.

Само брцни - извади праеле. Оваа ваљда доги и и се ределе. Си пишува погоре, по 40 секунди од маж.
Нема време за соблакања, предигри.
Дали се рачуна како секс тоа воопшто?

Да ја грабнат 1000 души ќе не знае газот кај и е, али добро, си направи пари, али од друга страна што ќе и се пари.....јбг тоа е, нече карта поштеног човека а поштен човек не се карта. Најголема мистерија ми се оние слепци што се нафатиле да го брцнат по еднаш и да свршат на некоја завеса колку да се рече дека ебнале нешто.

Mene ne mi e jasno kako maz moze da bide vozbuden i da ima erekcija cekajki na red za da go stai vo dupka vo koja pominale desetici i stotici penisi.
Некој фетиш у пм, ај што поминале...гарант некои од тие уште у први 10 секунди свршиле. Мене да ме пуштат само да видам, да влезам и да излезам од таа соба нема да можам да си го најдам една недела.
Автоматски споено мислење:

Barem ne mozi na idniot da mu reci ti vtor mi si :D
Дури не може да му каже дека е и у втора тура :LOL:

Дали се рачуна како секс тоа воопшто?

За вас можеби не, ама за нас тоа значи јако шибање едно пола саат и постигнување внатрешна нирвана.
:свиркам:

Абе замислете како мирисало внатре.. На овча лој, запотени ташаци и изгорена гума од евтините кондоми..

За вас можеби не, ама за нас тоа значи јако шибање едно пола саат и постигнување внатрешна нирвана.
:свиркам:

Абе замислете како мирисало внатре.. На овча лој, запотени ташаци и изгорена гума од евтините кондоми..
Кои пола саат 40 секунди, само да го навлажниш и вадиш
Имаме и слика
SmartSelect_20250116-104138_Brave.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom