Секс со 100 мажи во 24 саати.

• Креатор на темата Креатор на темата Trcajlazi
  • Време на започнување Време на започнување
Бидна 1000-ка со курвава Вавилонска , ајде мењај наслов на тема :toe:

Ааа Ооо Уууу

шо вика математиката 12 саати по 60 минути = 720 минути по 60 секунди 43200 секунди поделено со 1057 мајмуни е 40,87 секунди, 10 секунди сигурно ќе идат во промена или пола минута му доаѓа да се изнаебеш и да свршиш.

ЗНАЧИ ФЕЈК ЊУС

Кај нашла толку пациенти калаштурава?Зарем има будала на светов шо би ја зел за жена?

Na 1000km ili na 10000.
Devicava si nabi Ginisov Rekord (makar shto ne i dale Plaketa :D) za narednite 100 godini.
Sega treba dase najdi nova "devica" shto che i go turni rekordov.

Абе нема грешка со 88 луѓе во саат, повеќе ми изгледа си лупаат од ракав бројки да се пишува за неа и да лапа повеќе пари од онлифанс

Абе нема грешка со 88 луѓе во саат, повеќе ми изгледа си лупаат од ракав бројки да се пишува за неа и да лапа повеќе пари од онлифанс
Само брцни - извади праеле. Оваа ваљда доги и и се ределе. Си пишува погоре, по 40 секунди од маж.
Нема време за соблакања, предигри.

Само брцни - извади праеле. Оваа ваљда доги и и се ределе. Си пишува погоре, по 40 секунди од маж.
Ко во Македонски народни приказни едниот каскатија кога му отишол кај другар му каскатија на каВе и овој зел зрно го врзал на конец и правел клај извај во гезвето со вода.

Barem nekoj da ja bacese pa makar i na celo, ebate kavalerite ebate :(

Ааа Ооо Уууу

шо вика математиката 12 саати по 60 минути = 720 минути по 60 секунди 43200 секунди поделено со 1057 мајмуни е 40,87 секунди, 10 секунди сигурно ќе идат во промена или пола минута му доаѓа да се изнаебеш и да свршиш.

ЗНАЧИ ФЕЈК ЊУС
Повеќе дупки има, а и широки. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom