Секс со партнер/партнерка на другар/другарка...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш.
Одвратна ми е помислата само на обично мување,а не па на секс.
Никогаш со дечко на другарка.Никогаш!Сум рекла дечковците на другарките ги гледам како пријатели,како дел од семејството.:)
Другарството ми е над се и над секое машко!

А не дај Боже да се случи такво нешто другарка со мој дечко.Тие двајца од истиот момент ќе престанат да постојат за мене.

Не можам да разберам таква појава...Од толку девојки/дечковци на светот зар со партнерот/ката на другарот/ката ли?Навистина не ми се јасни тие појави...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Негови другари да ми се пуштаат се има десено, ама ништо страшно... Си имам поставено граници, а и не верувам дека ќе имаат муда да екшли пробаат нешто...
А иначе, се случи да јас се пуштам на другар на дечко ми и да тоа испадне добро:) И не, не ќе да му многу пречеше особено... И не, не жалам затоа што сега ми е прекрасно со него:)

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Нема шанси да ми се случи такво нешто...никогаш нема шанси ни да се смувам со дечко на моја другарка,а за секс па,не доаѓа предвид...дечковците на мои другарки за мене се ѕабранета зона,и така ќе биди секогаш.

angel_oh

око на кајгана
Член од
8 јануари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
10
Ако ми е стварно близок другар во никој случај па и ако е во прашање некоја..., а ако е девојка од некој само шо го познавам а не се дружиме,тогаш можеби.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
За мене секој секс е горе долу пресметан.
Треба да постои некоја цел, некоја причина зошто би ебел некоја.
Не ја ебам за кеиф. За мое задоволство си го дркам, раката ми знае подобро од сите девојки што е добро за мене.
Така да ако заебам некој другар и да му ја ебам женката, тоа значи дека тој ме заебал мене некогаш, па сум одлучил дека ова е добар начин да му вратам.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако таа сака и го редам и цела ноќ не и го вадам а на другарот ќе му речам брат женска ти е bitch

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
The enemies of my friends are my mortal enemies, for
mu friends and all around them is sanctity!

Devojkite na moite prijateli (pravam razlika megju prijateli i poznanici) se moi sestri, duri i da raskinale ne mozam da gi gledam poinaku osven taka!
Iako sum od onie koi bi opnalei muva v let ako mi se ovozmozi sansa!
The red line is the name of contry and the happiness of mu friends! None is more important!

I semejstvoto, ama toa ne e temata!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Da unistam nesto sto sum gradela so godini zaradi eden sex - ne fala.
Ako mi pusta voda deckoto na drugarkata otvoreno kazuvam NE, ako prodolzi kazuvam na drugarkara.
Deckovcite na drugarkite za mene se zabraneta kategorija, ne ni pomisluvam da mu se doblizam a kamo li da imam seks so nego.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Хммм...сите опции се отворени...зависи од луѓето...

THE-DOCTOR

TigaR
Член од
12 јули 2009
Мислења
52
Поени од реакции
1
kaj ima drugari denes be...... gi postovas jadis pies setas...... i ke ti ja optegnat zenskata zivot be zivot

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Дечковците на моите другарки за мене се забрането овошје, воопшто не помислувам на тоа, а камоли да направам нешто со нив.
Не прави го она што не сакаш тебе да ти се случи, бидејќи од помислата дека мене може некоја другарка да ми направи нешто слично ми се гади.

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Порано ќе рачев не бе нема шанси на другар да му ја оптегнам женската..
Ама денес не мислам така,ради многу причини кои ми се десиа последно во животот и да не искажвам многу...Просто ради тоа што денес нема другарство би му ја оптегнам ако си го пораба

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
лелеле ке си речам оди фрлисе во вардар...неееееееееееее ова неее да се мувам со другарот на мојот дечкоо е тоа е претеризам

Kajgana Shop

На врв Bottom