Секс со бивши - добра или лоша идеја?

O

Orion.

Гостин
Ако имаш секс со бившата онда не сте ни раскинале туку сте во некоја квази-патетична врска. Никогаш не сум имал и нема ни да имам секс со бивша туку ќе барам нова девојка :)
 
Член од
12 декември 2010
Мислења
9.911
Поени од реакции
10.542
Ја батка од увек сум имал секс со бивши, не знам зашо ама мислам дека сум морал уше еднаш да се потпишам, или отпишам, ко на баскет. Али запамти дека ако била она добра немало да биде бивша.
запамти дека глупава фраза е тоа.
ти ова го викаш за бившите а рачунај и они го викаат тоа... да бил добар не би бил бивши и сега кој е всушност добриот :cautious:
ако ви се сака и на двајцата, пеглајте се и не размислувајте многу многу. глава боли;)
 
M

MIL

Гостин
sex so bifsa epten e glupavo vooopsto i gledanje so bifsa e glupavo ne pa sex do sea ne sum naprail takvo neso ama ako mi se desi ke i vratam za se u krevet so mi pravela hahahaha ima da ode kako konj da javala 100 godini :vozbud: i utre da ne ja poznavam hahahah
 
Член од
23 јуни 2013
Мислења
132
Поени од реакции
244
Ако ви бил сексот квалитетен, може да ви биде и подобро од што било ако се видите после долго време. BDSM, bondage, submission, се по ред.
Добар секс си е добар секс, нема потреба од тупење љубов и слично.
 
Член од
22 јули 2013
Мислења
18
Поени од реакции
19
Секс со бивша на наутрален терен, онака случајно сме се сретнале, па уште и дрва напраени, МНОГУ ДОБРО. За 15 минути завршуваш работа и другиот ден секој по свој бизнис. Ама услов да не имаш сегашна :)
 
Член од
12 декември 2010
Мислења
9.911
Поени од реакции
10.542
Секс со бивша на наутрален терен, онака случајно сме се сретнале, па уште и дрва напраени, МНОГУ ДОБРО. За 15 минути завршуваш работа и другиот ден секој по свој бизнис. Ама услов да не имаш сегашна :)
премногу сакаш..случајно (рачунај никад), затоа ке си ја договориш па напрајте се камења и ова условов не ти требаше :D
 

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
493
Поени од реакции
317
Сум немал досега секс со бивша,ама мислам дека би било супер. Поздрав до бившите МЊА
 
Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
НИШТО со бивши, ни муабет ни ништо....Кога е крај нека биде крај за навек, и на дружењето и на све! А не па секс..ни на сон...
 
Член од
30 јули 2016
Мислења
75
Поени од реакции
17
Имам дечко две години во текот на оваа врска на почетокот го изневерив со мој бивши дечко во кого сум премногу заљубена, од кога раскинавме тој имаше друга девојка а еве јас друг дечко.
Пред некое време правеше се да стапиме во контакт и стапивме. Немаше да излезам ама ми дојде пред врата, почнавме да се слушаме, да ми се извинува за се што ми направил во минатото, да ми отвара стари рани, ми кажа дека ме сака реално не поверував ама беше убо за слушајне... Се слушавме една недела беше друг човек бев многу збунета, во тој период бев скарана со мојо сегашен дечко, со бившиов немав секс се слушавме и се гледавме една недела. Се до моментот кога бев излезена со другар мој и другар негов не префрли до дома. Мал град се начекавме виде дека си одам со кола дома за што и предходно јас му кажав, не чуствував никаква причина за да кријам бидеќи не сме ни во врска, а и не гледав на то како на некој проблем. Тој ден се заврши.
Ми упати многу лоши зборови и во тој момент сфатив дека уствари тој и никогаш не бил сменет, се било игра... игра за што?? Зошто секогаш паѓам во негова замка му верувам на неговите муабети дека му е жал дека сме завршиле така, дека сме можеле многу.. итн итн... Неможам да разберам зошто се навраќа неколку пати на мене. Предходно бев многу наивна и попуштав само да ми пиши две зборчина, овој пат беше поинаку какви муабети кажуваше мислев дека е друг човек. Се до тој момент кога го изнервирав во најмала рака. Сега веќе немаме контакт заврши се, тешко ми е да прифатам наседнав на неговите слатки муабети. Прво се обвинував за мојата грешка, ама покасно се навратив во минатото и да не направев грешка најдуваше начин да ме реши да ме избрка од неговио живот иако тој ме враќа назад...Сакам да го натерам тој да биди на моето место. Да се сврти колцето и јас да бидам Гад..
 
E

Epsilon

Гостин
^ da imashe da ti klam zhalno, najzhalno stikerce bi ti stavil i bi se rasplakal ova da go slusam vo zivo.

Sto se odnesuva do mene, ova ova e nesto najglupavo i najretardirano so sum go procital. Jas kako licnost bivshite vekje gi brisam od ziviot svet i za mene se totalni stranger licnosti, duri ne ni im se pulam vo ochi.

Ova vi go kazhuvam za prvata bivsha, aj si rekov ce ostanime vo kontakt kako drugari, ali ne ode. I ja zbrishav smesta. :D
 

Kajgana Shop

На врв Bottom