Секс со бивши - добра или лоша идеја?

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Лоша идеја. Емотивните последици се нагативни и за двајцата. Сексот ќе пружи моментално задоволство, но потоа следи чувството на вина и уште поголема тага. На крајот на краиштата некој од таа врска излегол повреден, а ова е само уште една фаза од повредувањето.
 

QWERTY11

Brzo,brzo pravo u g`zo
Член од
31 декември 2009
Мислења
22
Поени од реакции
2
momci i devojki ljubovta e fizicko povrzuvanje megu dvajca t.e sex. Taka da so bivs/a epten e ok da se ima sex , dokolku ne ste vo vrska , no ako ste vo vrska i sex so bivsa e tuka malce se kompliciraat rabotite i moze mnogu nesta da se izgubat.....
 
?

..........

Гостин
Зошто да не, доколку не не сум во врска не би ми пречело,
сум се тресел со еднаш бивша, ама тогаш бев фри:toe:
 
H

^HITMAN^

Гостин
Не гледам ништо лошо доколку и двајцата се сеуште слободни. Лично за мене, доколку бившата е во врска со некој друг во моментов кога имаме секс - задоволството е поголемо...:toe: хех.
 
Член од
10 јануари 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Jas mislam deka sex so bivsi e losa idea,stom si raskinal znaci ne idela vrskata,a postepeno toj covek go mrazis,taka da i toj sex nema da bide toa toa,moze mislenje stom raksines gotovo...:pipi:
 
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ако ви се сака и на 2цата, ако сте биле задоволни во минатото (од сексот) зш да не се потсетите на добра стара времена :)
 
Член од
15 јануари 2009
Мислења
92
Поени од реакции
13
Го прифакам тоа, бидејки 5години се гледам со бивша и на двајцата ни е ок, безразлика дали она има или нема дечко ние се гледаме, истото се однесува и кај мене :vozbud:
 
Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Добра идеа!
Повеќето мои врски (најчесто оние подолгите) откога завршиле, продлжувавме со еден „специјален другарски однос“! :wink: Па ми се чини дури дека и сексот потоа беше подобар.
-Лошо би можело да биде доколку со ваквиот однос едната страна добива лажна надеж за обновување на врската.
 

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Секс со бифши.
^
|
|
Добра ствар.

:медо:
 
Н

'Никола'

Гостин
Добро е ако се гледате после подолго време, се јавува онаа стара искра меѓу вас, и тогаш загарантирано сексот што следи е мноооогу добар. За после не знам, кај сите различно, зависи луѓе, зависи ситуација, како било, што било и мал милион други работи.
Сето ова важи ако раскинувањето било релативно пријателски, а ако врската завршила со летање на фенови или вазни...:pos2:
 

DonLosko

Il capo di tutti capi
Член од
2 февруари 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Секс вит Екс не е добра ствар. од лично искуство после раскинувањето со бившата се гледавме чат пат за секс онака Френдс вит Бенефитс или Фак Френдс кој како сака нмв и на крај испадна лошо. Затоа сто се враќаат спомени и неможе да биде само секс без чувства ако била долга врската нз мое мислење е ова :toe:
 

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Сексот со личност од спротивниот пол никогаш не може да биде лоша идеја.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom