Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
во фантазиите да...а и побезбедно е така, колку помалку се знаеш помалку и ќе се расчуе...ама мислата ми беше, незнам колку ќе успеам да се опуштам така со непознат

Д

Демијан

Гостин
во фантазиите да...а и побезбедно е така, колку помалку се знаеш помалку и ќе се расчуе...ама мислата ми беше, незнам колку ќе успеам да се опуштам така со непознат
Па баш можеш да се опуштиш повеќе со непознат,вака со познат може да ти е срам,а онака со непознат што нема да го видиш некогаш повеќе нема срам се опушташ максимално правиш што сакаш и после чао пријатно,никому ништа!

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
се рага некоја чудна напнатост, блага возбуда...внатрешен немир...и ако сето тоа надворешно е спонтано и суптилно...тогаш.. БУММ.. се е можно.. Затоа да пробаме да не се доведеме во таква ситуација Чд

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
Па баш можеш да се опуштиш повеќе со непознат,вака со познат може да ти е срам,а онака со непознат што нема да го видиш некогаш повеќе нема срам се опушташ максимално правиш што сакаш и после чао пријатно,никому ништа!
ме замисли да ти кажам право :jaj: не размислив многу претходно дека ако го познам па можи и баш да се страмам :kesa: сега сум во дилема околу тоа, али секако сеуште ЗА

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
За една вечер да, ако сакаат двајцата... :) Си имаат потреби, разочарани од љубовен и сексуален живот на пример и си се опнат еднаш :) Или им се сака ебање а немаат партнер :)

Пффф:))
Абе готово. Јадни тие...

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Мојава проклета, блудна, грешна , погана душа би! А мазна ми е кожата од озгора и ликот ангелски ама немам ореол над глава фор шр!
Годините млади, младоста пргава, момчињата сурфери, адреналин се точи, страста експлодира, погледи, допири и задоволство се разбира!
Е после или ќе заклучиме дека еднаш ко ниеднаш или секој по свој пат!
Никој нема да е повреден или злоупотребен и фрлен на крај зашто и двајцата сме одлучиле да се препуштиме на ниски сладострастија кои ни донеле краткотрајно ама хел јеа ефективно задоволство!:salut:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
не сакам такви работи ИЧ , не ми се десило ниту па ке ми се деси...:baeh:

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Секс две ноќи, не е тоа многу бе луѓе?

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
One night stand...no way!
На сум конзервативна, баш напротив се чувствувам како авангардна личност, ама не и по ова прашање, едноставно ако не го сакам и ако знам дека нема да бидам со него, никако... Знам дека по секс за една вечер би се чувствувала валкано, едноставно не знам зошто совеста ми работи прекувремено и кога и да сум стигнала до некоја таква ситуација, ми се појавува некој кликер што не ми дозволува да го направам тоа.
Сеуште верувам во љубовта и во достигнување на нејзиниот врв-водењето љубов. Е тоа е ЧУВСТВО што не се заборава, сексот за една вечер никогаш не би го практикувала( но немам ништо против оние кои би).

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Знам дека по секс за една вечер би се чувствувала валкано
и мојава блудна душа мислеше дека така ке се осеќа.. али после не ме ни гризеше совест ни ништо... се осеќав преубаво и престанав да го посетувам подорумот за апстиненти - Политика и Вести...
чак што више после некое време прерасна и во врска тоа али нема везе

е сеа друга работа... лошо е ако прерасне во навика... тука е маката..
инаку за блудни души ко мене ова било ко од рајот излезено

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Никогаш не ми се случило... Што не значи дека нема да се случи. :wink:

Ќе ти се деси ама не кај нас во Македонија...иди во Америка секоја вечер ке имаш таква дешавка...и тоа понекад може да ти се деси секс за една вечер ама два пати у вечер (сакам да кажам со различни парнери)
Ние овде сме со друга култура...мн сме воспитани примерно од дома:pos2:
.
Македонија касни зад Америка мн години за
1.
2.
3.
4.
5.......
99.Секс за една вечер
така да не се разочарувај

V

Viktoranius

Гостин
ada напиша:
Христијанството гледа на тоа како на прекршување на не една, него на две од 10-те Божји заповеди. Грев, за кој, ако нема каење, ти е таман за да си добиеш билет за едно топло место. И не мислам на дестинација за одмор.

Конкретно, мене ми се има десено "a few too many times" да имам таков секс. И све е тоа ок, глупо и лицемерно е да се суди нешо шо е нагон (обично засилен со алкохол), али сум приметла дека оправдано таквиот секс се смета за нешо не ок.
Ада шо праиме сега?:wink:

Иначе сум за таков секс. Не ми се случило досега, али сакам да се случи.

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Не сакам секс за една вечер...уствари може ама со позната личност...сидата пред се произлегува од дупење...

Kajgana Shop

На врв Bottom