мене па воопшто не ми е гадливо што има крв, можеби јас сум изопачен ама речиси и да не ми прави разлика. тоа што кога ќе го извадиш за да смениш поза имало крв на него, еднаш помини го со влажно марамче (чисто за да не го враќаш материјалот во неа) и продолжи си по теркот
тоа што паѓа муабет за инфекции, мислам дека не држи вода доколку партнерите имаат туш пред и после, ма да и да е за време на секс под туш е препорачливо доколку има, мислам дека инфекции може да ствара само материјалот што веќе е излезен мадвор од вагината и кој почнал да се распаѓа, тој во натре е сеуште дел од неа и е здрав
јас се водам од логиката, тоа е таа, нејзино е тоа и се што е нејзино јас го сакам и го почитувам. на пример кога нема, ја лижам и малку сум подгтнал, ништо страшно, е сега кога има оралниот за мене е ограничен ама она баш може да надокнади за двајцата а следниот пат мене да ми дојде редот
да се вратиме на менструацијата, ако на некој му е толку гад може да си стави кондом (зборуваме за сигурен партнер кај што знаеш дека е чист), ако не сум сигурен во неа, нема ни да помислам а не па да навалам