Aj ti bidi so nekoj shto go sakas 199 cm a ti da si nekade ... 2 metra i vo fico .. pa pominisi ubavo da te vidam ))))EarthSea напиша:Море каква и да е колата, ако ти е убаво со некој..убаво ти е..Па се ќе си пробаш и сончев покрив и отворени врати и спуштени и дигнати седишта..
i jas do nekade se soglasuvam so tebe ... samo kako uspea da zavrsis rabota so taa zenskata so ti go dupna krovot od kolata so stiklata ... mislam kako uspea da ja sobleces a seshte stikli nosela .. ili minic imase ... pa nemase potreba od soblekuvanje ? ))Струмикс напиша:Морам да се согласам со EarthSea тука. Во што сака нека е и како сака нека е, не мислиш на тоа. Мислиш само на секс, а теснотијата ти е некаде на крајот од паметот.
Па Алфата на времето ја продадов со дупнат тапацирунг на кровот од женска штикла (јес да мака ми беше шо го скинав, ама кога се работевме, не ни ми текнуваше на тоа дека ја уништуваме колата)
На Фиатот скршив седиштето, од што брзав да го спуштам.
Сето тоа се примери за ирелевантноста на колата во однос на сексуалниот чин како таков.
А се разбира дека е поубаво во нешто покомотно, но само од аспект на повеќе различни пози, и утредента да не те боли нешто истегнато, шинато...
se izvade dobro eСтрумикс напиша:Чим носела штикли, значи минич носела.
секс у комбе ти е ко секс у спална не зае*аај сега вакаVolkswagen напиша:Сума сумарум..најубаво е секс во комбе...ем високо...ем пространо...позиции...еха...
Али кога би немала избор Би а?Лејди Сатори напиша:Добро место, ако веќе се нема избор...јас не би.
Епа сега, ако ми е до тоа, а нема каде...:kesa:RealGirL напиша:Али кога би немала избор Би а?