Pa ednostavno znaes seksot go dozivuvaat kako fizicki cin. VO momentot cuvstvuvaat cuden tip na cuvstvo koj se bazira na fizickiot cin. Megutoa maskoto bidejki mnogu polesno i poednostavno svrsuva lesno moze da objasni koja e razlikata vo cuvstvoto koga go pravi toa i koga samo zamisluva deka go pravi toa. Zenskoto ne mora da ima seks za da dozivee orgazam,ednostavno toa moze da vi se sluci i dodeka vozite velosiped. Zosto vo odredeni situacii koga si dovolno zapalena ti e potrebno samo mali kontakti za da svrsis. Zatoa koga razgovaram so moite drugarki koi se 4-ta godina ne znaat sto e da imaat orgazam,i kako se cuvstvuva toa a se "pleskaat" po nekolku pati nedelnoСкулгрл напиша:Не се свесни дека имаат секс без оргазам?
Како така, ај те молам објасни ми.:smir:
SE IZVINUVAM ZOSTO NE JA VIDOV PRETHODNATA PORAKA:
Najiskreno dosta me interesira ovaa tema,i zatoa glaven akcent stavam na G tockata.Da kazam deka spored istorijata na japoncite i bila poznata uste okolu 1860 godina,odnosno od togas datiraat pisani zapisi. Vo 1930 godina germancite prvi ja objasnuvaat mestopolozbata na G-tockata. Toa go definiraat kako 0.5 cm2 kade ima golem broj na nervni zavrsetoci,odnosno kako najsenzitivno mesto na coveckoto telo. ke bide tesko da vi objasnam kako da ja pronajdete G-tockata ama ke vi objasnam otprilika.
Koga ke legne zenskoto na grb treba da go brknete sredniot prs od rakata na vo vaginata so dlankata otvorena nagore. G-tockata se naoga na gorniot del od vaginata,da ne zaboravam da kazam deka ne bi trebalo sredniot prst da bide do kraj odnosno da ne bide celiot vnatre(okolu 1 cm nadvor),so trienje se dobiva stimulacija na G-tockata. Iako medicinski ne e seuste potvrdeno veruvam vo ovaa, pa vi preporacuvam na site da probate