- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.480
- Поени од реакции
- 10.386
Што студентка е на 29 години?
Да го искористела на време сексот, досега магистер ќе беше.
Што студентка е на 29 години?
Сега е специјалист по нуклеарна медицина и асистент на институт за патофизиологија и нуклеарна медицина благодарејќи на нејзината "вештина"Што студентка е на 29 години?
Да го искористела на време сексот, досега магистер ќе беше.
Вештина ќе беше да не остане трудна.Сега е специјалист по нуклеарна медицина и асистент на институт за патофизиологија и нуклеарна медицина благодарејќи на нејзината "вештина"
НЕ!!! ВЕШТИНА ЌЕ БЕШЕ ДА ГО ЗАСЛУЖЕШЕ ТОА МЕСТО НА РЕГУЛАРЕН НАЧИН СО ЗНАЕЊЕ И КОНКУРИРАЊЕ КАКО И СИТЕ ДРУГИ, А НЕ СО ДАВАЊЕ ВАГИНА НА ЧОВЕК ШТО МОЖЕ ДА И БИДЕ ДЕДО.Вештина ќе беше да не остане трудна.
Ela privatnoJas moeto si go kazav na temava, koristam seks kako oruzje, upropastuvam mazi i im gi zimam parite itn itn.
Ti ne moras da odgovoris na moeto prasanje. Ne tuka javno. Rasmisli si sam i sam odgovori si. Nie veke znaeme, previse deflektiras, taka se izdade.
Нејзина вагина, нејзино право на кој ќе дава.НЕ!!! ВЕШТИНА ЌЕ БЕШЕ ДА ГО ЗАСЛУЖЕШЕ ТОА МЕСТО НА РЕГУЛАРЕН НАЧИН СО ЗНАЕЊЕ И КОНКУРИРАЊЕ КАКО И СИТЕ ДРУГИ, А НЕ СО ДАВАЊЕ ВАГИНА НА ЧОВЕК ШТО МОЖЕ ДА И БИДЕ ДЕДО.
Ја продава, не е давање и продавање исто.Нејзина вагина, нејзино право на кој ќе дава.
Точно е. Ако ја дава тогаш ништо нема ни да добие.Ја продава, не е давање и продавање исто.
Можеме да дискутираме и тоа, што ќе добие. У МК на пример се ебат како штуки за да работат у јавна администрација. Добивка е да речеме статусот на куропушачка на некој директор. Не е само пара и наследство у прашање. Ма да мислам дека најголем трил им прави моментот да се сликаат и покажуваат на инстаграм за тоа кај шетаат, што јадат, у што живеат. 80% од жениве би се ебеле со кого стигнат за тој "престиж".Точно е. Ако ја дава тогаш ништо нема ни да добие.
Целта на оваа дискусија мислам дека е и тоа. Напредување преку дундата. Се зависи од афинитетите и интелектот на сопственичката на истата.Можеме да дискутираме и тоа, што ќе добие. У МК на пример се ебат како штуки за да работат у јавна администрација. Добивка е да речеме статусот на куропушачка на некој директор. Не е само пара и наследство у прашање. Ма да мислам дека најголем трил им прави моментот да се сликаат и покажуваат на инстаграм за тоа кај шетаат, што јадат, у што живеат. 80% од жениве би се ебеле со кого стигнат за тој "престиж".
Нема ништо чудно овде, парите се преку 90% у раце на мажи и затоа млади жени пробуваат да го искористат тој факт. Да беше обратно баби ќе дудлаа млади куриња за пари....понудата и побарувачката го диктираат ова.Целта на оваа дискусија мислам дека и тоа. Напредување преку дундата. Се зависи од афинитетите и интелектот на сопственичката на истата.
Ќе дава на оној од кого ќе има корист. Љубовта ја измислиле комунистите за да прцаат за бадијала. - Цацко Конопишки.Нејзина вагина, нејзино право на кој ќе дава.
А моралните вредности во нашето општество се во негатива.Нема ништо чудно овде, парите се преку 90% у раце на мажи и затоа млади жени пробуваат да го искористат тој факт. Да беше обратно баби ќе дудлаа млади куриња за пари....понудата и побарувачката го диктираат ова.
Нема негатива, различни се од минатото...тоа да. Иначе само се адаптирани за потребите на системов у кој живееме.А моралните вредности во нашето општество се во негатива.