Секси затегнато тело кај партнерот/ката...неопходно или не?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
jas si sakam partnerot da mi e zgoden :pipi:...da ne e nekoj grozno nabilden....normalno da si ima muskulcinja :D da ima telce....i da nema pivski stomah:LOL:

А ти си стегната, со симпатично исцртани квадрицепси, листови и стомачни, стегнат гз и цврсти гради, да не напишам цицки?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
dovolno dobra i stegnena...imam se sto treba da imam...

Ааа добро. Дека многу скромна, скромни побарувања имаш, па реков да прашам дали некој може истото од тебе да го побарува.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
Олимпија; ај избанирај се од темава.
Данке.
требаше “СЕ“ или “се“ ?? не ми е јасна ситуацијава......

не сакам девојки кои се слаби,нарочито не оние кои слабеат демек да изгледале ко манекенки,а уствари си го доведуваат во опасност своето здравје заради намалена телесна тежина,па и недоволно облечени уживаат да се шетаат,после тоа нормално иди - ова ме боли,она ме боли :facepalm:

не знам што да речам за дебелите,освен оние што нивната генетика и болести не им дозволува да изгледаат нормално,ајде си имаат мака,ама оние аздисани што немаат одговорност за себе(пази па тебе ќе те сакала,ќе те одгледувала!),бетер од животни(да не именувам кои:icon_lol:)

секое машко или женско ќе си има свои адути(лице,раце,нозе,задница,стас),само да е во рамките на нормалата - ни сувичко отповеќе,ниту мрсничко отповеќе.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
За мене секој дечко со тежина соодветна на неговата висина може да ми биде секси. Преслаби не сакам од причина што јас би се осеќала како да сум дечкото во врската, а не сакам ни претерано дебели кои по цел ден само дома се излежаваат. Ако се грижи за своето тело и го оддржува би ми било мило, но на 6pack или 8pack скоро и да не обрнувам внимание. Секси затегнато е убаво, но не е секогаш неопходно.
* И ликот игра особено важна улога иако не е темава за тоа :).

Член од
5 август 2013
Мислења
108
Поени од реакции
39
Да бидеме реални, пресудно за да стапиш со некој врска е физичкиот изглед. Не е најважен меѓутоа е еден од најглавните фактори. Кога ќе видиш некој/а не викаш види колку е паметен/на или нешто слично, ќе рече глеј што е убав/а, згоден/а... После се останато си доаѓа спонтано како што кажав дали е добар/а, мил/а и останатите карактеристики. Тоа било така отсекогаш и така и ќе остане. За да се збилиш со некој на тоа ниво, љубовно зависи само од привлечноста на физичкиот изглед, па после останатото. :) Со еден збор неопходно е !

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.502
Зависи за што ти е ;)
Фаранг, не сите ги гледаат женките ко секс објекти, некои ги сакаат како домашни слушкињи, некои како хаузмајсторки или пак кукинг скилс левел 10... разни фетиши, битно е да се е*е нешто, сеа секој со среќата, желбите се едно можностите сосема нешто друго:pipi:

Член од
5 август 2013
Мислења
108
Поени од реакции
39
Џабе ако е згодна ако не знае да направи 2 збора муабет или има понашање ко од нива да ја донеле.
Ако е убава ќе те привлече да правиш муабет со нејзе (ако не ја знаеш фала богу), ако не ти е ич привлечна ништо нема да се деси помеѓу вас (ова важи обострано). ;)

2

~2A

Гостин
Џабе ако е згодна ако не знае да направи 2 збора муабет или има понашање ко од нива да ја донеле.
Секоја ти чест на храбороста пред некоја расцицлаена, да го насочиш вниманието кон некоја романтична реченица... и притоа да не развлечиш ниту една буква. :вонзем:

Секоја ти чест.

:icon_mrgr:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Не мора да биде некој фотомодел а и искрено фотомоделине некако ми се ептен слаби не дај боже да ти биде девојка и да имаш сексуален однос се мислиш дека некоја коска ќе закачиш :pos: Шала на страна не барам манекенка и сл. се според тоа колку е висока онака средни килограми нормално да има тело а не да биде распуштеница со 1,70 висина да има 90 кила и сл. Бидејќи обожавам девојка која има некое спортско тело или едноставно тренерки,фармерки и фустанчето да и стојат онака како што треба. не барам многу во секој случај бидејќи сепак прво и основно кај една девојка барам карактер и да биде комуникативна а не да и ги вадам зборовите со шлеп служба.

Kajgana Shop

На врв Bottom