Секси затегнато тело кај партнерот/ката...неопходно или не?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ќе ви оставам вие самите да си одлучите што како,мене ич не ме афектира.

Ако бе брат, нека не те афектуе.
Ја нишо лошо. Онака пробуем малце, за вистината да ни кажеш, ама не се даваш!
Бре!

S

Stef Bachatero

Гостин
Нема апсолутна вистина,за некој мојата вистина е лага,за тебе твојата вистина и замисла за мене е лага.
Факт е дека ја изгубив не виноста благодарејќи на кајгана.
Кога како и со што јас си знам :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Стеф, само едно ме афектира: дали затегнатоста беше пресудна? Ако не е превише лично.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Нема апсолутна вистина,за некој мојата вистина е лага,за тебе твојата вистина и замисла за мене е лага.
Мене ова ме загрижува.... Имаме и катче за миленици не за друго..
И Стеф "A true gentleman never kisses and tells" ;)

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Не сум некој супер-спортски тип или многу слаб, ама гледам да одржувам некој баланс. Килажата се обидувам да варира што е можно во помал процент...
Ептен не поштуем кога некој си го сфаќа фаќањето дечко/девојка како pass да се издеформира. Посебно коа ќе ги видам над 30, машките претежно 9-ти месец „пред пороѓај“ со демек пивски стомак (кој најмалку од пиво настанува) или жените налик на оние хибридните крави, па уште ни дете не родиле (а тек после првото личат како да се пред експлозија) - а во години во средно, факултет биле комплетно нормални. И нормално ќе сретнеш некој таков/таква и ќе фати да го дрви како се немало време за ништо, за спортување....жити све!?...а за лежење и гнетење се наоѓа?
Не коментирам некакви хормонални пореметувања, генетски предиспозиции или некакви повреди што имале....мислам на не-култура на живеење.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Неќам да знам со што си ја изгубил невиноста, тоа е премногу и за мене Штеф... сполај ти..

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
Не сум некој супер-спортски тип или многу слаб, ама гледам да одржувам некој баланс. Килажата се обидувам да варира што е можно во помал процент...
Ептен не поштуем кога некој си го сфаќа фаќањето дечко/девојка како pass да се издеформира. Посебно коа ќе ги видам над 30, машките претежно 9-ти месец „пред пороѓај“ со демек пивски стомак (кој најмалку од пиво настанува) или жените налик на оние хибридните крави, па уште ни дете не родиле (а тек после првото личат како да се пред експлозија) - а во години во средно, факултет биле комплетно нормални. И нормално ќе сретнеш некој таков/таква и ќе фати да го дрви како се немало време за ништо, за спортување....жити све!?...а за лежење и гнетење се наоѓа?
Не коментирам некакви хормонални пореметувања, генетски предиспозиции или некакви повреди што имале....мислам на не-култура на живеење.
Раѓањето е само изговор на некои жени за својата зголемена килажа ,ако таа се хранела здраво и при тоа не покачила повеке од што е нормално во текот на бременоста ,нема да има никаков проблем после породувањето со вишок на килограми без никакво форсирање може да си ја врати линијата .Братучетка ми која се породи на 43 год . па немаше никаков проблем со килограмите после породувањето а не држеше никаква диета заради доењето на девојчето ,ама секогаш се хранела здраво посебно во текот на бременоста и роди прекрасно здраво девојче, а таа за една година исто како никогаш да не се породила презгодна е ...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Ајде малку инспирација за хејтерите и легачите.Па подразмислете дали не би сакале едно вакво еластично и стегнато покрај вас кога ќе ви откаже левата на бенч:D

Мене животот да ми зависи, не би сакала да имам вакво тело.
Умерено вежбање, без сало, да.
Вакви мускули, стомачни отцртани, во никој случај. Ме нервираат и тие што не се грижат ич за тежината и кукаат, али ни на вакви девојки не им се восхитувам. Тоа е мое мислење, али едноставно не ми изгледа убаво и женствено. :)

M

Muranyi

Гостин
Мене животот да ми зависи, не би сакала да имам вакво тело.
Умерено вежбање, без сало, да.
Вакви мускули, стомачни отцртани, во никој случај. Ме нервираат и тие што не се грижат ич за тежината и кукаат, али ни на вакви девојки не им се восхитувам. Тоа е мое мислење, али едноставно не ми изгледа убаво и женствено. :)
Баш напротив,девојкава сеуште ја нема пречекорено таа тенка линија помеѓу убавиот физички изглед,благопријатен барем за моето око,и грдата и претерана физичка спремност со која би изгубила дел од женствените атрибути и која се граничи со грубост.Сигурно е дека многу вложува во своето тело и факт е дека претставува навистина висок критериум кој не можеме да го бараме како нешто неопходно,бидејќи за вакво тело се потребни голема посветеност,како во вежбањето така и во исхраната,финансиски издатоци а за времето да не ни зборувам.Ја поставив чисто како пример за убавината и совршеноста на човечкото,пред се женското тело.Знам дека се вкусови во прашање и не мораме сите да се согласиме дека тоа е тоа правото,но барем можеме да ја цениме посветеноста и карактерот,нели?:)

И јас сум повеќе љубител на "природните" и не толку строго дефинирани,со стомачни и бутни мускули,женски облини кои ја прават секоја жена неодолива и привлечна,на пример клишето на машките фантазии-Моника Белучи.Како што кажав,немав намера да ја глорифицирам и претставам како мој идеал девојкава,иако е прекрасна во секој случај.

L

lady fairy

Гостин

Е не ве разбирам стварно. Ова не ми е ни малку женствено, претерано дефинирано, дури машки.
Освен ако не ти треба по дома за разместување мебел и цепење дрва :confused:.
За еластично и стегнано нели е доволно ова, башка понежно е:​
1414032_s.jpg

По темата, не е неопходно, ама пожелно е :D.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Само да не е грбава, да има издефиниран задник по можност тртлест и нормално со добра сочна цицка.

Kajgana Shop

На врв Bottom