кога правиш веќе муабет за санитарија,кажи ми шо славина бирашne e neophodno tolku mnogu sepak vazna e ubavinata odvnatre kakov e vo karakter no ne e na odmet nekoj maz razvien da te grabne i stegne so silnite race i da treperis kako esensko livce ili da ima ubav stomak so plocki mene mnogu mi se seksi takvite mazi![]()
ete mozes da dojdes vo petok na otvaranjeto na novata diskoteka jas pisav vo forumot za sobiranki stom imas tolkava zelba se nadevam deka nema da me odbies a vakvi nevkusni segi odamna se nadminati jas gi slusav koga bev vtoro oddelenie bidi malku pooriginalen koga veke ne si djentlmen i razgovaras vaka so edna devojka.se nadevam deka vakvoto infatilno odnesuvanje go primenuvas samo na forum i deka vo zivo si fina licnost samo zelbata da se istaknes so eftini segi nema da te napravi podobra licnost i nema da ti porasne slavinceto so toa.кога правиш веќе муабет за санитарија,кажи ми шо славина бираш
ete mozes da dojdes vo petok na otvaranjeto na novata diskoteka jas pisav vo forumot za sobiranki stom imas tolkava zelba se nadevam deka nema da me odbies a vakvi nevkusni segi odamna se nadminati jas gi slusav koga bev vtoro oddelenie bidi malku pooriginalen koga veke ne si djentlmen i razgovaras vaka so edna devojka.se nadevam deka vakvoto infatilno odnesuvanje go primenuvas samo na forum i deka vo zivo si fina licnost samo zelbata da se istaknes so eftini segi nema da te napravi podobra licnost i nema da ti porasne slavinceto so toa.
Bitno kje ebnesh nesho, pa makar i zensko biloa od kaj znaeme deka si devojka ?
Citajte...a od kaj znaeme deka si devojka ?
Hahahaha pa pisuva deka e devojce. :-DШто да читаме ?
Hahahaha pa pisuva deka e devojce. :-D
Kako na mene sto mi pisuva.
Dzesi. Zensko. La gitana :-D