Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување
Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
mrazam da 4ekam no ne ostavam da me 4ekaat vpro4em zatoa e dogovor na vreme ako ne go po4ituvas voopsto ne se dogovaraj neli e podobro da se bide na vreme .Stavi se na mesto koj sto 4eka 30 min. neli dosta nezgodno

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Порано секогаш идев на време, дури и некогаш пред време и сите ги чекав, ама сега секогаш доцнам прво од инает зш чекав а сега ми стана и навика. Но не многу максимум 15-20 мин. :)

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Мразам да чекам некој, затоа не доцкам никогаш.Стално сум точна некогаш и пред време :wink:

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Се трудам да не доцнам и во 80% од случаите сум на време, ама кога доцнам доцнам и тоа по мноооогу :toe:

Член од
12 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
2
Никогаш не каснам секогаш сум точна на време,а кога треба да чекам некој кога касни е тогаш вриам :nerv:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Некогаш намерно доцнам за да оставам впечаток (=

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Секогаш доаѓам барем пет минути порано и секогаш чекам.
Уште полошо е што речиси сите ми доцнат уште по 5-10 минути и се` се сведува на тоа дека ќе си подремам солидно време.

Не сакам да брзам и да бидам во фрка мислејќи дека доцнам и некој ме чека, највеќе го мразам тоа. Кога се случува, значи дека навистина има некаква вистинска причина.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..на договорено..често забравам..хахах:pos2:...тек после пола саат кога ќе ми се јават...хаха тогаш ми текнуа договорена сум :pos2::pos2:
инаку сакам да ме чекаат мразам да чекам..ама обично увек чекам.....значи јас секогаш сум на време или предвреме дојдена(ако не забраам..се разбира):pos2::pos2:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Mnogu! AMA MNOOGU! retko docnam koa sum dogovoren so drugari,a osobeno so postari od mene >< I ako znam deka ke zadocnam poishe od 5 min [bonton] obavezno se javuvam da kazam deka ke zadoncam i da se izvinam.I mnoogu! AMA MNOGU! mrzam da cekam nekogo! I letovo se dogovoriv so drustvovo "Masko nema kasnenje poishe od 5min a zensko od 7" i kraj, ne cekam ni sekunda poveke ><

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
никогаш не доцнам ама баш никогаш секогаш си го испланирам времето и стигнувам точно на време а нешто што најмогу мразам е да чекам некого кога доцни ептен ее тоа не поднесувам

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Никогаш не каснам (освен некогаш кога ми касни таксито 20 минути и од памет се ваѓам :nerv:) и затоа исто така не сакам да ми каснат..Точна сум као швицарски сат :)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
никогаш не доцнам и не сакам кога ми доцни некој !

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Не доцнам, ретко се случува тоа, а и кога е така најмногу пет минути се во прашање. Едноставно и да сакам, не можам зошто излегувам секогаш неколку минути пред договореното време за да стигнам на време.
Исто мразам да чекам, особено долго ако чекам, а за жал така е со моите другарки, сите доцнат за било каде и да треба да се оди:toe:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
доцнам скоро секогаш но само 5-10 мин :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom