Vo princip ne kasnam, mnogu retko moze da mi se sluci da zakasnam ako imalo za toa pricina, a onaka od navika da docnam ne... Mnogu e glupavo koga nekoj docni, koga go cekas i se nerviras...
Јас порано никогаш не доцнев, бев точна до минута. Ама имам една другарка секогаш шо каснеше, па ја чекав секогаш кога ќе бевме договорени за некаде. И почнав да си викам ај што ќе се брзам она ќе касни, па и ја почнав да каснам и сега каснам дури и по 15 минути некогаш. И таа ме чека сега, ја каснам таа не касни веќе. Можда и таа касни ама ја повеќе и не приметувам
da mnogu kasnam posebno na skolo kursevi i takvi stvari a pricina e toa sto voopsto nemam zelba da odam tamu lele fala na klasnata sto se mi opravuva onaka skrisno ...
Nikogas ne kasnam, ako sum rekol deka ke dojdam vo 9 vo 9 ke bidam tamu. MNogu se nerviram koga drugi kasnat pa davaat izvinuvanje kako abe vaka bese taka bese, ne se od zbor lugeto.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.