Свирки и Maк Meтал

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Зошто да се ограничиш на death само?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Children of Bodom во буквална смисла :))))) Не дека не ми се свиѓа што свират, туку Алекси и басистот си го имаат нати-го-дај-ми-го

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Обично под геј метал се подразбират Power... Ама јебига, оф топик сме.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Power е баш закон бе .. шо ви е на вас !? .. а за Алекси шо е педер , педер е ! и Shadow не збори така за Cradle , закон се !

Член од
21 август 2007
Мислења
295
Поени од реакции
8
Јас под геј метал подразбирам: Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Bullet For My Valentine, Korn ... бљак!
Bullet For My Valentine, не може да се нарече ниту музика тоа срање. Убедливо најлошо нешто што излегло и станало популарно...заедно со Gay Hot Chilli Peppers.
Korn, не дека ги слушам многу многу али ипак се подобри од повеќето ну-метал бендови.
Cradle не ги сакам ни јас то ест не сум некој голем обожавател на black, со ретки исклучоци како на пример Мардук
COB се gay во буквална смисла иако музиката им е одлична

U

UnholY

Гостин
Јас под геј метал подразбирам: Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Bullet For My Valentine, Korn ... бљак!

Ги заборави Х.И.М....коа ќе го видам Виле Вало тоа педерчето умрено ми се повраќа...ај многу да не ги критикувам на женска ми омилени и се...:vozbud:

mravka

in eternal embrace of flames
Член од
4 јануари 2008
Мислења
130
Поени од реакции
2
значи јас сум геј т.е. у мој случај лезбејка поради тоа што Корн се супер за мене, а за ХИМ нц!ф*(а%7ењ“хг(у превод се најлошо)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.868
Поени од реакции
11.550
Ги заборави Х.И.М....коа ќе го видам Виле Вало тоа педерчето умрено ми се повраќа...ај многу да не ги критикувам на женска ми омилени и се...:vozbud:
Е на која цура не се....шупаци :baeh:
Али тоа е друже, денес треба да си шо попедерастичен за да привлечеш цури, хихихиии се измрда светов :pos2:

U

UnholY

Гостин
Е на која цура не се....шупаци :baeh:
Али тоа е друже, денес треба да си шо попедерастичен за да привлечеш цури, хихихиии се измрда светов :pos2:
Богами се измрда другар...шо се вика не постои девојче шо не ги сака...аман веќе бе ќе ми пеат за љубов тука...абе нека кршат глава и Виле Вало и цел бенд....:vozbud:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Да ја ограничиме темава на метал свирки во МК.

Мардуковци се глеаме на 17ти.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
На втори-втори 2008
Многу Ха-Це сфирка

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
На 9ти февруари, Orchid Trip во клубот Кастро.

Kajgana Shop

На врв Bottom