Не се дефинира, се чувствува! Впрочем како и целата музикаде ако сакаш дефинирај ми го тој геј метал, жити се?!!
Јас под геј метал подразбирам: Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Bullet For My Valentine, Korn ... бљак!Не се дефинира, се чувствува! Впрочем како и целата музика
Bullet For My Valentine, не може да се нарече ниту музика тоа срање. Убедливо најлошо нешто што излегло и станало популарно...заедно со Gay Hot Chilli Peppers.Јас под геј метал подразбирам: Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Bullet For My Valentine, Korn ... бљак!
Јас под геј метал подразбирам: Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Bullet For My Valentine, Korn ... бљак!
значи јас сум геј т.е. у мој случај лезбејка поради тоа што Корн се супер за мене, а за ХИМ нц!ф*(а%7ењ“хг(у превод се најлошо)Јас под геј метал подразбирам: Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Bullet For My Valentine, Korn ... бљак!
Е на која цура не се....шупаци :baeh:Ги заборави Х.И.М....коа ќе го видам Виле Вало тоа педерчето умрено ми се повраќа...ај многу да не ги критикувам на женска ми омилени и се...
Богами се измрда другар...шо се вика не постои девојче шо не ги сака...аман веќе бе ќе ми пеат за љубов тука...абе нека кршат глава и Виле Вало и цел бенд....Е на која цура не се....шупаци :baeh:
Али тоа е друже, денес треба да си шо попедерастичен за да привлечеш цури, хихихиии се измрда светов :pos2: