LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Одам само за Верка и Марас, за другите ми чуе к**ов...
пред малку разговарав со Никола пд верка, го потврди учеството на фестов, :music3::music3::music3:„Балкан блот“ - метал-фестивал во „Хавана“
Делчевскиот состав „Верка“, гевгелискиот „Марас“, Романците „Ашаена“, Хрватите „Прогнан“ и Грците „Макабре винтер“, на 27 февруари ќе настапат во скопскиот клуб „Хавана“. Тие ќе свират на еднодневниот метал-фестивал наречен „Балкан блот“, кој ќе претстави некои од подобрите состави од околните држави
#
Колку е картата? Да си планирам...пред малку разговарав со Никола пд верка, го потврди учеството на фестов, :music3::music3::music3:
Каде ова?http://www.facebook.com/event.php?eid=340563952940&ref=ts Noctiferia Словенија, Aeon Arcanum, Titanium и Beyond the horizon 19.03.2010 влез 200
Во Havana ќе е свиркава на 19ти.Каде ова?
Beyond The Horizon немаа сега брзо нешто како промоција на албум?
E na ova so sigurnost se odi,a Ivo e Car odlicen tapanar.Demency se top moj favorit za Makedonski Death Metal,Formless Terror se zverovi a Cocklush sum gi slusal znam gitaristot na Enthrallment im svirese ili im sviri bas gitara odlicen grindcore.Mnogu zakon svirka ke bidne Enthrallment cinam gi imam gledano odamna uste Bitola 2004 valjda bese ili porano ne sum siguren.Btw, незнам колку е сигурно ова, ама слушнав дека се спрема мрсна дет метал свирка за на 30ти април со Demency, Formless terror, Enthrallment(BG), Cocklush (BG).
Колку за потсетување, тапанарот од Enthrallment е ѕверот шо тропаше во албумот на Arhont
За кога?Свирката е одложена!
Како што ми кажаа одложена е за на 13.03. Сабота, но по се изгледа нема ни да се одржи.За кога?