Свирки и Maк Meтал

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Одам само за Верка и Марас, за другите ми чуе к**ов...

T

Tetro

Гостин
„Балкан блот“ - метал-фестивал во „Хавана“

Делчевскиот состав „Верка“, гевгелискиот „Марас“, Романците „Ашаена“, Хрватите „Прогнан“ и Грците „Макабре винтер“, на 27 февруари ќе настапат во скопскиот клуб „Хавана“. Тие ќе свират на еднодневниот метал-фестивал наречен „Балкан блот“, кој ќе претстави некои од подобрите состави од околните држави

#
пред малку разговарав со Никола пд верка, го потврди учеството на фестов, :music3::music3::music3:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Малку оф топик

Каде има некој метал/рок „фан“ шоп у СК? Нешто маички, капички, ово оно :)

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Каде ова?
Beyond The Horizon немаа сега брзо нешто како промоција на албум?
Во Havana ќе е свиркава на 19ти.

Btw, незнам колку е сигурно ова, ама слушнав дека се спрема мрсна дет метал свирка за на 30ти април со Demency, Formless terror, Enthrallment(BG), Cocklush (BG).
Колку за потсетување, тапанарот од Enthrallment е ѕверот шо тропаше во албумот на Arhont.

Член од
26 ноември 2009
Мислења
171
Поени од реакции
8
Btw, незнам колку е сигурно ова, ама слушнав дека се спрема мрсна дет метал свирка за на 30ти април со Demency, Formless terror, Enthrallment(BG), Cocklush (BG).
Колку за потсетување, тапанарот од Enthrallment е ѕверот шо тропаше во албумот на Arhont
E na ova so sigurnost se odi,a Ivo e Car odlicen tapanar.Demency se top moj favorit za Makedonski Death Metal,Formless Terror se zverovi a Cocklush sum gi slusal znam gitaristot na Enthrallment im svirese ili im sviri bas gitara odlicen grindcore.Mnogu zakon svirka ke bidne Enthrallment cinam gi imam gledano odamna uste Bitola 2004 valjda bese ili porano ne sum siguren:).

http://www.youtube.com/watch?v=93Q4_tIsdTk

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Како што ми кажаа одложена е за на 13.03. Сабота, но по се изгледа нема ни да се одржи.

А инаку...

10.04.2010 Хавана

Растур Систем - Ои!-Панк Скопје
Лоши Деца - Ои! Скопје
2 Минута Мржње - Ои! Нови Сад

...повеќе инфо наскоро...

Kajgana Shop

На врв Bottom