Инфест сум им била на свирка закоон се , нема пропуштање16 Јануари, Инфест и Дисдеинд од Србија плус 3 македонски бендови (rock)
Јас сум бил на свирки од двата бенда али пак едвај чекам да дојде 16 пошто ќе биде масакрИнфест сум им била на свирка закоон се , нема пропуштање
настан на годината ќе биде тоа иако е само 16 јануари. Ќе биде бруталноНема пропуштање на настанов.
Тек па ако падне пак некој кавер од Кенибал Корпс или Некрофагист...мх мхЈас сум бил на свирки од двата бенда али пак едвај чекам да дојде 16 пошто ќе биде масакр
Дисдејнд секако праат кавер на хамер смешд фејсТек па ако падне пак некој кавер од Кенибал Корпс или Некрофагист...мх мх
Jas sum od Bitola a nemam slusnato nisto:Aj se nadevam ke ima nesto naskoro.Дисдејнд секако праат кавер на хамер смешд фејс
А битола за брзо ќе има нешто...Планирам да одам па да фатам и таква работа да си испланирам
шо ќе има битола бе? дај кажувај за да знам да си испланирам xD и интересно ќе е ако дојдите сите:helou:Дисдејнд секако праат кавер на хамер смешд фејс
А битола за брзо ќе има нешто...Планирам да одам па да фатам и таква работа да си испланирам