Оуу јеа! :music3: Ова ќе биде мрсна свирка.ete i nie spremame svirka...za vo mart
Во кој град???ete i nie spremame svirka...za vo mart
ЗАКОН КЕ БИДЕНајнова информација:
Serpentine Fire КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА, 28ми ФЕВРУАРИ, клуб КАСТРО, 20ч, подршка - HALL OF SINS,RAVEN,FURION. A night of the cursed MADMAN that dreamt INSANITY.влез 150ден
Ќе биде јакичко
HALL OF SINS?? тие беа од Битола, нели?Најнова информација:
Serpentine Fire КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА, 28ми ФЕВРУАРИ, клуб КАСТРО, 20ч, подршка - HALL OF SINS,RAVEN,FURION. A night of the cursed MADMAN that dreamt INSANITY.влез 150ден
Ќе биде јакичко
Аха од битола сеHALL OF SINS?? тие беа од Битола, нели?
Па нормално ќе ти бидат досадни...за 4 дена идеш на мејден шапшалНе одам, и серпентин и фјурион веќе ми се досадни, ако ми се другарчиња ама не ги можам веќе (да не се разбереме погрешно јака музика прават ама до сега 100 пати на нивни свирки имам одено)
На 28 февруари не се тотем,си згрешил нешто...На 28 имаш концерт на серпентин(види малце погоре)Neka kaze koj znae dali na 28 fevruari vo kastro pokraj drugite bendovi ke svirat i TOTEM???I koga e Rock Fest i kade??Odnapred fala.
vo izrabotka....Оуу јеа! :music3: Ова ќе биде мрсна свирка.
btw, Lou до каде сте со снимањето на демо песните?
jas sakav nadvor od sk, ali nema vo moment uslovi taka da ke bide u sk slednata svirka, kako izgleda na 14.mart ali denovive ke doznaeteВо кој град???
svirkata na TOTEM e na 20.02.Neka kaze koj znae dali na 28 fevruari vo kastro pokraj drugite bendovi ke svirat i TOTEM???I koga e Rock Fest i kade??Odnapred fala.