Свирки и Maк Meтал

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Најнова информација:
Serpentine Fire КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА, 28ми ФЕВРУАРИ, клуб КАСТРО, 20ч, подршка - HALL OF SINS,RAVEN,FURION. A night of the cursed MADMAN that dreamt INSANITY.влез 150ден

Ќе биде јакичко:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
22 јануари 2008
Мислења
425
Поени од реакции
10
Најнова информација:
Serpentine Fire КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА, 28ми ФЕВРУАРИ, клуб КАСТРО, 20ч, подршка - HALL OF SINS,RAVEN,FURION. A night of the cursed MADMAN that dreamt INSANITY.влез 150ден

Ќе биде јакичко:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ЗАКОН КЕ БИДЕ

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Не одам, и серпентин и фјурион веќе ми се досадни, ако ми се другарчиња ама не ги можам веќе (да не се разбереме погрешно јака музика прават ама до сега 100 пати на нивни свирки имам одено)

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Не одам, и серпентин и фјурион веќе ми се досадни, ако ми се другарчиња ама не ги можам веќе (да не се разбереме погрешно јака музика прават ама до сега 100 пати на нивни свирки имам одено)
Па нормално ќе ти бидат досадни...за 4 дена идеш на мејден шапшал:):):):)

А зашо па да не се оди???И така и така нема нишо поинтересно....

Член од
7 февруари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
0
Neka kaze koj znae dali na 28 fevruari vo kastro pokraj drugite bendovi ke svirat i TOTEM???I koga e Rock Fest i kade??Odnapred fala.

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Neka kaze koj znae dali na 28 fevruari vo kastro pokraj drugite bendovi ke svirat i TOTEM???I koga e Rock Fest i kade??Odnapred fala.
На 28 февруари не се тотем,си згрешил нешто...На 28 имаш концерт на серпентин(види малце погоре)

А рокфест ќе биде негде крај на март,изглеа пак у МКЦ

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Оуу јеа! :music3: Ова ќе биде мрсна свирка.
btw, Lou до каде сте со снимањето на демо песните?
vo izrabotka....

na www.myspace.com/lastactofdefiancemacedonia
imate dve snimki od proba

Во кој град???
jas sakav nadvor od sk, ali nema vo moment uslovi taka da ke bide u sk slednata svirka, kako izgleda na 14.mart ali denovive ke doznaete

svirkata na TOTEM e na 20.02.
a support se THE LADY SAID NO

D

Daftie

Гостин
Better Decision пуштија булетин што вели дека на 24-ти март во Куманово, Тунел ќе свират со Plague Mass(Австралија) и For What Is Worth(Грција).

А, на 10-ти мај во Скопје, не кажаа каде, со Celice(Холандија) i Disdained(Србија).

Kajgana Shop

На врв Bottom