хихи..а ќе има и женети мажи? :je: :baeh:MarthaGraham напиша:ќе биде рај на земјата за женетите мажи
gOJDO напиша:хихи..а ќе има и женети мажи? :je: :baeh:
pa vie...koj drug...???:raz:Donatello напиша:Свет без жени? гризнете си го јазикот, кој ќе ме пере и чисти?
за она другото не праам ни муабет
Па ќе нема, затоа и ќе биде рај за тие што претходно имале жени а во новиот свет ќе ги немаат Да одморат малце сиротите :baeh:gOJDO напиша:хихи..а ќе има и женети мажи? :je: :baeh:
Не заебаај...жена ти е исто ко и кола, само што е посложена за управување, поише те нервира и поише троши...така да ќе има коли, рај ќе нема, а ни жени(леее лош филм еееј)..MarthaGraham напиша:Па ќе нема, затоа и ќе биде рај за тие што претходно имале жени а во новиот свет ќе ги немаат Да одморат малце сиротите :baeh:
Епа супер, пошто ќе нема кој да те нервира а колата ќе ти останеgOJDO напиша:Не заебаај...жена ти е исто ко и кола, само што е посложена за управување и поише те нервира...
Ке има кој да го нервира...педерите...гледам и сега го удира у глава уште кога ке се спомене зборот пеер...MarthaGraham напиша:Епа супер, пошто ќе нема кој да те нервира а колата ќе ти остане
Така, така заби ми ти нож во грбот....подсмевај ми сеAllita напиша:Ке има кој да го нервира...педерите...гледам и сега го удира у глава уште кога ке се спомене зборот пеер...
Verojatno po cel den bi sedele bi gledale fudbal i bi piele pivo, znaejki deka nema koj da ne zakaca i da ni dosadza. :je:Allita напиша:Оваа тема ја отварам тука, бидјеки однапред знам дека ке падне сеир колку некој да ја свати сериозно...
Баш ме интересира како мислите дека би изгледал светот без жени на оваа земјина планета, па и пошироко?
:baeh:
По прочитаново повеќе ми звучи на пекол...цела вечност да ја поминам у смрдлив кауч целиот потопен во пиво, чипс, кикирики и семки, да се гојам, да гледам исто ко мене на сите страни како и се дебелат и на моменти сите изрикнуваат од кауч и се дерат, кршат, пустат и потоа пак ќе легнат додека не дојде до следниот гол....уфф....грозно.... :raz:Konstantin напиша:Verojatno po cel den bi sedele bi gledale fudbal i bi piele pivo, znaejki deka nema koj da ne zakaca i da ni dosadza. :je:
Fleshlight ќе користиме сите...верувај...gOJDO напиша:Taка е Торчо...мука е тоа! Јас не глеам фудбал, дебилно ми е само да буљам у екран, а да неучествуем и притоа да се понашам ко Хомер Симпсон.
Башка шо ќе треба некој изум за сајбер пичка да се напраи, не е филм ако нема некоја да ти мафта со опашот и да ти отвара апетит
peer..a koj ke ti go rodi bebeto (ako e svetot bez zeni ) ?Toreador напиша:А знаеш шо ќе биде и полошо од тоа? Ќе треба и да готвиме...ќе треба да доиме бебиња, ќе треба да им мењаме пелени, ќе треба да научиме да управуваме со машини за перење, да ја пробиеме вечната загатка, зошто не одат црвени и бели алишта во една перална. АААААААА! ПОМОООООШ! *се удира во глава* не сакам да живеам во свет на колбаси, пендраци и влакнесто сало! НЕЕЕЕ! *паѓа во кома*