- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.941
- Поени од реакции
- 16.257
По 5-6 коментари на темата...И по што заклучи ти братЏе дека ми е гледано шоуто?
...или пак некој ти го има раскажано целото ..мада не верувам
По 5-6 коментари на темата...И по што заклучи ти братЏе дека ми е гледано шоуто?
Прочита дека ова се што го напишав го видов денес? Ваљда морав да ја опишам бедотијата во 5-6 коментари, затоа што не ја собира во 1По 5-6 коментари на темата...
...или пак некој ти го има раскажано целото ..мада не верувам
Нема везе, глеј си гоПрочита дека ова се што го напишав го видов денес? Ваљда морав да ја опишам бедотијата во 5-6 коментари, затоа што не ја собира во 1
стварно ли е Благица Павловска на гости..стварно сега го направија сељачко шоуво..Многу бе сељаци овие бе....ко 20 верзии на Радашин .
Пуштете сеа, Благица Павловска им е на гости, паѓаат у несвес на кафанско ко полуматуранти..
Исто така очекувајте го Мирчевски на форумов со пиплметрите да го брани и ова шоу и да испарава криви дрини...
пс. сеа глеам има едно црно, ниско пичење....еблесто е така, бел бумбар за неа....: )
Не..добар текст ..
него шо чув и секс паднало а? многу брзо бре ...
Македонштина, јадење, јадење и само јадење...кога седеа, не чинеа...сеа пак не чинат...примитивно е да секоја женска која ќе ја видите да ја наречете курва...тоа може само типчиња како вас кои неможат ни женска да најдат. Мене ми е супер, а како што слушам и од другарките и друштвото сите го гледаат...а и благица не ви чини? шовинистички свињи!
:pos2:Македонштина, јадење, јадење и само јадење...кога седеа, не чинеа...сеа пак не чинат...примитивно е да секоја женска која ќе ја видите да ја наречете курва...тоа може само типчиња како вас кои неможат ни женска да најдат. Мене ми е супер, а како што слушам и од другарките и друштвото сите го гледаат...а и благица не ви чини? шовинистички свињи!
ati glumis votoa??? kakose vikas? pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzМакедонштина, јадење, јадење и само јадење...кога седеа, не чинеа...сеа пак не чинат...примитивно е да секоја женска која ќе ја видите да ја наречете курва...тоа може само типчиња како вас кои неможат ни женска да најдат. Мене ми е супер, а како што слушам и од другарките и друштвото сите го гледаат...а и благица не ви чини? шовинистички свињи!