Салеп на скопска горештина!

Статус
Затворена за нови мислења.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ајде бе! :( Крејзи и јас. Кај сакаш? :)
На 5 мин од ГТЦ живеам, така што таму негде, кај ви одговара, кога сакате. И имајте на ум дека како свежо оштетена - се движам бавно:):)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
На 5 мин од ГТЦ живеам, така што таму негде, кај ви одговара, кога сакате. И имајте на ум дека како свежо оштетена - се движам бавно:):)
Марија имаше и некоја идеја за со такси, ама пошто јас поим неам каде е местово, не знам ни колку време треба до таму и дали воопшто има потреба од превоз. Ја чекам да стане, па да ми каже. :icon_lol: Ама секако центар бевме и ние две договорени, така што ГТЦ не е проблем, кое време само? :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Моето присуство го ставам под прашалник, ми излегоа и други планови.:(

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
е..еве и јас еден предлог плус
чим одиме накај чаршија, да одиме негде кај што има и наргиле, 2 години ги терам сите околу мене да идеме и никој нејќе да дое со мене.
само незнам каде има у чаршија знам у чаир има..
Веруј, и да одиш постојано кај што има наргиле, увек немаат јагленчиња. :(

Јас би можело да дојдам на салепот. =)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Се извинувам длабоко на сите што не сум со вас сега, ама бев претходно на лекар, ме преврзаа во колениците, ми ставија некаква инекција за болката што ме подошемети и ми кажаа движење - најмалку што можам:(

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас еве се вратив и морам да кажам дека супер беше.Башка прв пат во животот пробав салеп и беше преубаво.Мх,мх!
Денов не ми беше најсјаен,но добро друштво знае секад да те расположи.Фала ви на сите,несвесно ми го разубавивте денов.:smir:

сеа гарант некој си вика оваа не е арна.:)

R

reactive89

Гостин
Јас до 5 саат незнаев што да праам, т.е. одлучив да не одам, али после ради Zemzela викам ај да видам да отидам... и од брзање за пријавување во последен момент, ја утнав темата па се пријавив за САЛЕП во темата за базенот за утре... хахаха, како и да е, знаат оти и таму ќе одам утре... али си се пријавив во истата тема за денес... хахаха, некои си се изнасмеаја, али не им замеравам :)
Инаку да преминеме на главното... прекрасно беше... јако друштво, смеење до даска... и што е најважно салеп...мх.мх.мх... инаку до 5 саат не бев сигурен што е салеп, а кога дознав од татко ми оти праел дома салеп и оти јас цел им го испив... си реков морам да идам... хахаха и така бев, видов, си поминав преубаво :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Кој беше ти? :|

Зар јас успеав да помешам никот Разиел со Реактив?

Инаку добро беше,поготово вицовите на Зевзус и Римз,и приказната на Крејзи ин Лав,за убавините на Идризово :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Леле денов ми беше мошне чуден.
Султан е фино местенце, САЛЕП владее. Како и добрите луѓе од форумов со кои се видоф денес.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Фин собир, оригинално место, мило ми е што научив по нешто за македонските затвори од Crazy in love(а што стварно ме интересираше), потоа што расчистив со Серпико за неговото потекло (и отсега немој да ми подаваш рака со прашален `која си` поглед), и куп други работи, битното е дека секогаш е убаво да запознаваш нови луѓе...

Веруј, и да одиш постојано кај што има наргиле, увек немаат јагленчиња. :(
Јас би можело да дојдам на салепот. =)
Би можела а не дојде, се заеба:baeh:
Имаше нагриле, 4 вида:helou:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Да да се на се убав помин во режија на римз :helou: омилена тема Затвори :pos2: совет-како да се подобрат условите и животот во нив :pos2:

R

reactive89

Гостин
Кој беше ти? :|

Зар јас успеав да помешам никот Разиел со Реактив?

Инаку добро беше,поготово вицовите на Зевзус и Римз,и приказната на Крејзи ин Лав,за убавините на Идризово :)
ццццц, срамота... хахахахаха зарем незнаеше со кој ја имаше најдолгата (шпанска) серија... :pos: :pos: :pos:
тој вториот сум... хахахаха.... како и да е и денес добар помин... бар денес се осигура и тоа на неколку пати... хахахахаха

Енивеј... темата затвори за сите читатели колку за информација се протегаше во временски размер од 2 часа... може малку испрекинато на моменти... али се фати после добар ритам на дискусија... хахахаха

Беше феноменоменално... хахахаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom