Emma
Supergirl.
- Член од
- 7 јуни 2006
- Мислења
- 3.045
- Поени од реакции
- 157
Ајде бе! Крејзи и јас. Кај сакаш?Ај некој што ќе проаѓа од центар да мне дружи до таму бе! Види ги какви се!
Ајде бе! Крејзи и јас. Кај сакаш?Ај некој што ќе проаѓа од центар да мне дружи до таму бе! Види ги какви се!
На 5 мин од ГТЦ живеам, така што таму негде, кај ви одговара, кога сакате. И имајте на ум дека како свежо оштетена - се движам бавноАјде бе! Крејзи и јас. Кај сакаш?
Марија имаше и некоја идеја за со такси, ама пошто јас поим неам каде е местово, не знам ни колку време треба до таму и дали воопшто има потреба од превоз. Ја чекам да стане, па да ми каже. Ама секако центар бевме и ние две договорени, така што ГТЦ не е проблем, кое време само?На 5 мин од ГТЦ живеам, така што таму негде, кај ви одговара, кога сакате. И имајте на ум дека како свежо оштетена - се движам бавно
Веруј, и да одиш постојано кај што има наргиле, увек немаат јагленчиња.е..еве и јас еден предлог плус
чим одиме накај чаршија, да одиме негде кај што има и наргиле, 2 години ги терам сите околу мене да идеме и никој нејќе да дое со мене.
само незнам каде има у чаршија знам у чаир има..
Би можела а не дојде, се заеба:baeh:Веруј, и да одиш постојано кај што има наргиле, увек немаат јагленчиња.
Јас би можело да дојдам на салепот. =)
ццццц, срамота... хахахахаха зарем незнаеше со кој ја имаше најдолгата (шпанска) серија...Кој беше ти? :|
Зар јас успеав да помешам никот Разиел со Реактив?
Инаку добро беше,поготово вицовите на Зевзус и Римз,и приказната на Крејзи ин Лав,за убавините на Идризово