аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
ги гима премногу брат никогаш нема да успееш у таа намера ни ти ни било којА да ги изгориме серверите, а?
ги гима премногу брат никогаш нема да успееш у таа намера ни ти ни било којА да ги изгориме серверите, а?
Јас знам дека не можам сам, ама има деца кои ако се наљутат рушат и згради не само сервери.ги гима премногу брат никогаш нема да успееш у таа намера ни ти ни било кој
Па вклучи си климауред за да ти го разлади и мислам дека темава е за фејсбук а не за твојот кур па да се вратиме на неаОкеј фала ама со ова почна да ми го потиш ако не примети
а ти знаеш кај се има сервери и на кој принцип работат тие?Јас знам дека не можам сам, ама има деца кои ако се наљутат рушат и згради не само сервери.
Океј фала ама со ова почна да ми го потиш ако не примети
Дечки, ако е ова чда подфорум, ама лични навреди не треба да се толерираат. Бришете си тоа што можете додека има време, и не скокајте многу по форумов.Па вклучи си климауред за да ти го разлади и мислам дека темава е за фејсбук а не за твојот кур па да се вратиме на неа
Еве ако ти знаеш, те земaме и тебе у екипата.а ти знаеш кај се има сервери и на кој принцип работат тие?
Anonymous + Lulzsec = BB Facebook xDа ти знаеш кај се има сервери и на кој принцип работат тие?
Се согласувам со се што кажа. Ми недостига мсн Никој не користи повеќе.Мора да се воспостави ред, ај женскине ко ќе пишет некој си посрани љубовни статуси ајде ама машки не ги личит.. И преку таквото од групи и други лајна. Имам фб, не планирам да го избришам т.е деактивирам, не моеш ко сите шо се дружиш ти се на фб мораш и ти.. И не сакам да го снема туку да се воспостави ред.. Тешко е можеби и невозможно но тоа е.
Ко ќе ми текнит порано шубо беше сите на мсн.. Една слика ставена и еден статус и шибај.
договорено!Дечки, ако е ова чда подфорум, ама лични навреди не треба да се толерираат. Бришете си тоа што можете додека има време, и не скокајте многу по форумов.
И чатајте од тоа правилата и сфатете дека некој време трошел да ги напише истите.
--- надополнето: Jul 27, 2011 10:58 PM ---
Еве ако ти знаеш, те земaме и тебе у екипата.
мене ми недостигаат дружбите кои ги имаше на времето. Сега јави се кај некој „Еј брат, не можам“, а после некој друг ти кажува дека скапувал на Фејкбук.Се согласувам со се што кажа. Ми недостига мсн Никој не користи повеќе.
остај тоа, па и по вести го има, по емисии и не знам што ли неКај и да се свртам се зборува само за фејсбуклуѓево од уста не го извадија, многу ме нервираат