Сакам да има продолжение од...

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
y tu mama tambien
- филмов кога го гледав прв пат ( на кино со сараунд и сите звуцни ефекти ) ме раскина - колку е само добар - и баш би сакал да видам како ќе продолжи или заврши , започне приказната -
овој е тој што ми падна напамет - инаку потполно се сложувам со : Madchen i CafeDelMar - продолжувањата ја убиваат приказната - останува само името и шансата за заработка од предходникот ( што во огромен дел од случаите е катастроФА )

позЗ

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Продолжение е едноставно невозможно:) Филмот е според книга.
Приказната тука завршува. Нема што друго да се направи, предлог?
Нешто као враќање на прстенот, или ковање на нов па уништување на ковачницата :pos: , па пак да има големи битки,армии,соборување на тврдини итн итн итн ... Што знам, се само да се продолжи филмов иако уште ми нема досадено :helou:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.024
Нешто као враќање на прстенот, или ковање на нов па уништување на ковачницата :pos: , па пак да има големи битки,армии,соборување на тврдини итн итн итн ... Што знам, се само да се продолжи филмов иако уште ми нема досадено :helou:
Единствено според Хобитот или Силмарилион да се направи филм, а нов Господар на Прстените нема шанси.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.024
Јас сакам продолжение на Господарот на Прстените,100 пати го иам гледано филмот и уше ми нема здосадено.
Само на крај не сфаќам шо се дешава со Фродо,кај иде...:toe:
Фродо си се враќа во Шаер, што е толку комплицирано?:)
Фродо не се враќа во Округот, туку заедно со елфовите оди со брод на запад во Валинор, земјата на Валарите. Ако нешто не е јасно во врска со Валинор и Валарите, препорачувам читање на Силмарилион.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.254
Единствено според Хобитот или Силмарилион да се направи филм, а нов Господар на Прстените нема шанси.
Да, ама Хобитот не го продолжува Господарот на Прстените:).

Kajgana Shop

На врв Bottom