Сакам да има продолжение од...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
5ive girls i novo prodolzenie na americam pie - bi bila poveke od zadovolna zs filmovive se zakon

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
скарфејс,државен непријател,американска пита со стифлер да биде пак ,транспортер

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Јас не сакам продолженија.Се уништува цела смисла.До некаде филмовите со извесна доза на хумор трпат и да ги тупат во неколку продолженија,но се друго особено драма и трилер ми е малку излитено.

Од кога го гледав 9 1/2 недели и го гледав до бесвест,едвај чекав да му текне на некој да направи втор дел...но од како се случи тој втор дел ,убавината испари,и од тотално разочарување не ги сакам продолженијата.
Едноставно за тоа се создадени сериите,се друго ми е премногу.
И јас исто размислувам.Мразам продолженија.Многу ретко да ми се допадни некое.Како и да завршил филмот сакам да остани на то.На пример во The Break-Up:еден љубовен пар раскинува,и на крајот од филмот не се смируваат туку кога ќе се сретнат на улица само ќе си кажат здраво и секој си продолжува по свој пат.Покрај то шо е реален филмот,а не како е секој америкаски филм со предвидлив крај, те остава на некој начин сам да си ја дозавршиш приказната.И глупаво би било сега тој филм да има второ продолжени.Подобо е кога ќе останиш со подотворен уста на крајот од филмот и сам го креираш остатокот од приказната.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
И што ќе се случува во вториот дел, Тони ќе воскресне?:tapp:
Ццц.. па што кажа дека сакал да има втор дел.. да беше изменето нешто Тони да имаше дете после да се одмзади или слично :smir:.

1.ScareFace
2.Tokio Drift
3.American Pie 7
4.Wrong Turn
Тие ми текнуват сега за сега не ми се мисли многу..:) а има многу други што сакам да имат продолжение :).

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Епа да имаше дете ајде, ама немаше дете во првиот дел. Или ќе испадне дека жена му била трудна?:vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Епа да имаше дете ајде, ама немаше дете во првиот дел. Или ќе испадне дека жена му била трудна?:vozbud:
Епа да де..тоа се само желби они си планирале да има 1 дел и толку готово The End!:)

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Пила, Американска пита,Транспортер.

RainMaker

Д Хантр
Член од
21 август 2008
Мислења
89
Поени од реакции
3
Јас сакам продолжение на Господарот на Прстените,100 пати го иам гледано филмот и уше ми нема здосадено.
Само на крај не сфаќам шо се дешава со Фродо,кај иде...:toe:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Јас сакам продолжение на Господарот на Прстените,100 пати го иам гледано филмот и уше ми нема здосадено.
Како што реков и претходно, размислете првин дали има логика да има продолжение филмот. Целиот серијал беше околу прстенот, кој е уништен на крајот, а уништени се и Саруман и Саурон. Што би правеле во 4 - от дел? Да не зборам за тоа дека филмот е базиран на книгите на Толкин, така да сигурно он нема да напише од гроб уште некој дел.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Од филмови: Euro Trip, Final Destination, Scary Movie (да не прекинат да ги праат) , а од серии: Friends и Тhat '70s Show ОБАВЕЗНО најдобра серија шо сум ја глеал и ми се плачеше коа заврши :tv:

Едит: Забораив и American Pie

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
1. Пила
2. Американска пита
3. Погрешно свртување
4. Ридовите имаат очи
5. Тексашки масакр со моторна пила

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.442
Поени од реакции
25.389
Фродо си се враќа во Шаер, што е толку комплицирано?:)
Он топик - ми текна на еден филм Mortal Kombat, сигурно некој од вас пораснал со таквите филмови, сакам да има трет дел:)

Kajgana Shop

На врв Bottom