И јас исто размислувам.Мразам продолженија.Многу ретко да ми се допадни некое.Како и да завршил филмот сакам да остани на то.На пример во The Break-Up:еден љубовен пар раскинува,и на крајот од филмот не се смируваат туку кога ќе се сретнат на улица само ќе си кажат здраво и секој си продолжува по свој пат.Покрај то шо е реален филмот,а не како е секој америкаски филм со предвидлив крај, те остава на некој начин сам да си ја дозавршиш приказната.И глупаво би било сега тој филм да има второ продолжени.Подобо е кога ќе останиш со подотворен уста на крајот од филмот и сам го креираш остатокот од приказната.Јас не сакам продолженија.Се уништува цела смисла.До некаде филмовите со извесна доза на хумор трпат и да ги тупат во неколку продолженија,но се друго особено драма и трилер ми е малку излитено.
Од кога го гледав 9 1/2 недели и го гледав до бесвест,едвај чекав да му текне на некој да направи втор дел...но од како се случи тој втор дел ,убавината испари,и од тотално разочарување не ги сакам продолженијата.
Едноставно за тоа се создадени сериите,се друго ми е премногу.
И што ќе се случува во вториот дел, Тони ќе воскресне?скарфејс,државен непријател,американска пита со стифлер да биде пак ,транспортер
Ццц.. па што кажа дека сакал да има втор дел.. да беше изменето нешто Тони да имаше дете после да се одмзади или слично :smir:.И што ќе се случува во вториот дел, Тони ќе воскресне?![]()
Епа да де..тоа се само желби они си планирале да има 1 дел и толку готово The End!Епа да имаше дете ајде, ама немаше дете во првиот дел. Или ќе испадне дека жена му била трудна?![]()
Како што реков и претходно, размислете првин дали има логика да има продолжение филмот. Целиот серијал беше околу прстенот, кој е уништен на крајот, а уништени се и Саруман и Саурон. Што би правеле во 4 - от дел? Да не зборам за тоа дека филмот е базиран на книгите на Толкин, така да сигурно он нема да напише од гроб уште некој дел.Јас сакам продолжение на Господарот на Прстените,100 пати го иам гледано филмот и уше ми нема здосадено.
Само на крај не сфаќам шо се дешава со Фродо,кај иде...![]()
Фродо си се враќа во Шаер, што е толку комплицирано?Јас сакам продолжение на Господарот на Прстените,100 пати го иам гледано филмот и уше ми нема здосадено.
Само на крај не сфаќам шо се дешава со Фродо,кај иде...![]()