Сакам да знам!

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.435
zdravo na site
mi treba itno pomosh ama bez zafrkancii , zenska mi na telefon ne potpisala eden broj go znae napamet vrti se slusa od vreme na vreme i go brise od lista na povici , dali znaete nekoja aplikacija da mozem da vidim na kogo vrti koe ime, ili da moze da i prisluskam razgovor ili da vidim poraki sto gi pisuvala bidejki na telefonot gi brise da znam so kogo kontaktira , ve molim za pomos
Ако и она е како тебе, сигурен сум максимално што може да запамети е 192/193 или 194.
За прислшкување @Мијалковначалник барај го.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.624
zdravo na site
mi treba itno pomosh ama bez zafrkancii , zenska mi na telefon ne potpisala eden broj go znae napamet vrti se slusa od vreme na vreme i go brise od lista na povici , dali znaete nekoja aplikacija da mozem da vidim na kogo vrti koe ime, ili da moze da i prisluskam razgovor ili da vidim poraki sto gi pisuvala bidejki na telefonot gi brise da znam so kogo kontaktira , ve molim za pomos
Da ne podlazhnuvash malce?
Nekni tvrdeshe deka nemash zhenska a denes vakvi tragedii

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
Има некоја институција/фирма/поединец легитимен, што се занимава со увоз во случајов на добиток од Унгарија со ИПАРД проектот?
Значи само да се платат парите и тие се да организираат од куување, транзит, увоз итн.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.624
Има некоја институција/фирма/поединец легитимен, што се занимава со увоз во случајов на добиток од Унгарија со ИПАРД проектот?
Значи само да се платат парите и тие се да организираат од куување, транзит, увоз итн.
Si velam ne si dotolku lud da ostavash nekoj da ti odbira dobitok?

Prevoz i ostanato e druga prikazna

Член од
6 ноември 2024
Мислења
91
Поени од реакции
148
АХВ е задолжена за тоа. Распрашај се ќе те упатат во целата процедура.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.128
Поени од реакции
13.239
Колку се зима провизија ако префрлаш пари од македонска трансакциска сметка на српска (различни банки)?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.624
Колку се зима провизија ако префрлаш пари од македонска трансакциска сметка на српска (различни банки)?
Kolku pari se zema ako vlezish vo mochalna i mochash od sedenje a kolku od stoenje
Автоматски споено мислење:

@SanIker sakash Zalasta ?
Za da se oraspolozhish!

Последно уредено:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.403
Поени од реакции
9.703
ima li online da se kupi gift card za nekoi od sportskite prodavnici, butici ili parfimerii? vidov na sportm za e-vaucher i pishuvashe deka e samo za online upotreba.
mi treba za poklon vo mkd.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.616
Поени од реакции
767
Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.624
ima li online da se kupi gift card za nekoi od sportskite prodavnici, butici ili parfimerii? vidov na sportm za e-vaucher i pishuvashe deka e samo za online upotreba.
mi treba za poklon vo mkd.

Kajgana Shop

На врв Bottom