ne!Итонг ќе врши работа место класична блок цигла?
Abe zemi parce cigla i iskrshija na positni parcina. neka ima i nekoe pogolemo 4-5 cm da mozhi da vlezia vo dupkata i ako mozhi da zaglavi vnatre ushte podobro.
ne!Итонг ќе врши работа место класична блок цигла?
Ти даваат апликација ја носиш на работа и се враќаш со заверена потврда и за неколку часа може да купиш. Ти и должиш потоа на баката тие парите ги добиваат одма , а имаш всушност траен налог за износ на ратата.Здраво, видов по продавнициве за техничка роба реклами за купување на рати без камата. Дали би можел некој да ми објасни како оди порцедурата и дали има некои скриени трошоци?
Мислам дека треба да се аплицира во фондот, но се чека премногу долго.За некого кој е вработен во Македонија и плаќа здравствено осигурување, дали државата покрива дел од трошоците или целиот трошок за медицински третман во странство кој едноставно го нема во Македонија? Некој знае точно како е тоа регулирано?
Zosto za pacienti so potreba na lekuvanje vo stranstvo, seuste ,,se pomagame,, so donacii preku telefon? Oti se ni e mnogu ,,dobro regulirano,,.За некого кој е вработен во Македонија и плаќа здравствено осигурување, дали државата покрива дел од трошоците или целиот трошок за медицински третман во странство кој едноставно го нема во Македонија? Некој знае точно како е тоа регулирано?
НЕЗа некого кој е вработен во Македонија и плаќа здравствено осигурување, дали државата покрива дел од трошоците или целиот трошок за медицински третман во странство кој едноставно го нема во Македонија? Некој знае точно како е тоа регулирано?
Сериозно ? Тетово е безбедно какво е тоа прашање? Патот е супер има и ресторан во самиот манастир . Зошто мислиш дека е не безбедно?Dragi sogragjani, Makedonci. Po dolgo vreme i ,,teski spomeni od 2001-va godina,, koga ,,ni go sramnija sose zemja,, imam zelba da go posetam ,,noviot //2007-ma god.//,, Leshocki manastir //Sveti Atanasij//.
Tetovcani //Makedonci// ili bilo koj od vas informiran molam da mi odgovori
- dali voopsto e bezbedno da vozam do tamu //Dzepciste i bliska okolina//?
- vo kakva sostojba e patot //ne sakam da si ja ostetam kolata//?
Za Tetovo znam deka e bezbedno, me ,,shtrecna,, zosto treba da pominam niz Dzepciste. Bidejki imam ,,loso iskustvo,, pred 4 godini ,,preminuvajki niz Grupcin,, pa ,,se izvlekov,, dokazuvajki deka sum lekar //na uvid mi bese pobarana karticka od rabota i faximil// koj doagja da poseti t.e. pregleda nepodvizen operiran pacient t.e. toa bese i vistinata.Сериозно ? Тетово е безбедно какво е тоа прашање? Патот е супер има и ресторан во самиот манастир . Зошто мислиш дека е не безбедно?
Немај гајле уживај опуштено никој ништо не ти прави..а за патот е во ред само што имаш 12+ лежечи полицајци..Za Tetovo znam deka e bezbedno, me ,,shtrecna,, zosto treba da pominam niz Dzepciste. Bidejki imam ,,loso iskustvo,, pred 4 godini ,,preminuvajki niz Grupcin,, pa ,,se izvlekov,, dokazuvajki deka sum lekar //na uvid mi bese pobarana karticka od rabota i faximil// koj doagja da poseti t.e. pregleda nepodvizen operiran pacient t.e. toa bese i vistinata.
Ti blagodaram na informacija.
За некого кој е вработен во Македонија и плаќа здравствено осигурување, дали државата покрива дел од трошоците или целиот трошок за медицински третман во странство кој едноставно го нема во Македонија? Некој знае точно како е тоа регулирано?