Сакам да знам!

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.008
Поени од реакции
3.621
Тебе те праша да одговораш у мое име или сам си даваш дозвола ?

@Ocajna спрдешка пост заебанција ( :гомце: )

Иам и јас 4k max fire stick,шо треба кажи.
Порано кога живеев во мк нон стоп гледав vh1 classic, арно ама одкако заминав странција 5 години не бев дојдена, не гледав, ама и претходно од скоро после факс не често гледав, ама имам супер сеќавања дека уживав цело средно и цел факс гледајќи го VH1 classic channel на кабловска, нон стоп, значи не MTV, не VH1, туку VH1 classic.
Прочитав на интернет дека сега веќе од 2016 не постои тој канал, туку сега е заменет со MTV1 classic, е сега моето прашање е како јас да гледам, постои ли начин без кабловска да го гледам тој канал, обожавам 70,80,90 и почеток на 2000. После тоа од 2004 наваму, веќе секој сингл што е пуштен во етер ми е мене тукуречи дегутантен и неможам да го сварам. Ете тоа сакав да прашам.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.008
Поени од реакции
3.621
Vh1 е замината во историја . Барај mtv channel stream или пак ако знаеш да конвертираш m3u листи на телефон за ајпинтв ,појди на сателитска ТВ на форумов,прашај некој од Србите,ќе ти пратат листа со канали.
Може линк од темата..

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.954
Поени од реакции
22.161
Сакам да знам дали само влечиш ромски корени или си онака аплата оригинал џуптин?
Ич пачурка да не ти е чуе какфи корења влечу ја. А ти ако сакаш да ми га влечеш кур, кажи.

На мајку ти ву е сфеедно какфу боју на кур иам.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Порано кога живеев во мк нон стоп гледав vh1 classic, арно ама одкако заминав странција 5 години не бев дојдена, не гледав, ама и претходно од скоро после факс не често гледав, ама имам супер сеќавања дека уживав цело средно и цел факс гледајќи го VH1 classic channel на кабловска, нон стоп, значи не MTV, не VH1, туку VH1 classic.
Прочитав на интернет дека сега веќе од 2016 не постои тој канал, туку сега е заменет со MTV1 classic, е сега моето прашање е како јас да гледам, постои ли начин без кабловска да го гледам тој канал, обожавам 70,80,90 и почеток на 2000. После тоа од 2004 наваму, веќе секој сингл што е пуштен во етер ми е мене тукуречи дегутантен и неможам да го сварам. Ете тоа сакав да прашам.
Види со овие дали ги нудат, ефтини ти се:

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.387
Поени од реакции
5.549
Не постои веќе VH1 Classic, го ребрендираа во MTV Classic. И не е тоа што беше, пуштаат претежно поп песни и глупи емисии како и секој MTV канал. У крати црти, срање во боја.

Член од
5 октомври 2018
Мислења
64
Поени од реакции
40
Дали има некој искуство со виткање на ракохват за алуминиумска ограда и дали имате совети да дадете во врска со истото? Исто така, дали негде во Скопје може да се изнајми машина за ова или пак некој мајстор што се занимава со ова? Фала.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.576
Поени од реакции
3.371
Илон Маск во едно интервју вели дека работи на вештачката интелигенција а во друго интервју вели дека се наоѓаме во опасност како цивилизација од истата таа вештачка интелигенција..И прашањето е: Дали се работи за нормален човек и некој стручно да објасни?

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.366
Илон Маск во едно интервју вели дека работи на вештачката интелигенција а во друго интервју вели дека се наоѓаме во опасност како цивилизација од истата таа вештачка интелигенција..И прашањето е: Дали се работи за нормален човек и некој стручно да објасни?
Не. Види какви имиња имаат децата негови, тоа ти е повеќе од доволно доказ за тоа

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.659
Поени од реакции
797
Дали има некој искуство со виткање на ракохват за алуминиумска ограда и дали имате совети да дадете во врска со истото? Исто така, дали негде во Скопје може да се изнајми машина за ова или пак некој мајстор што се занимава со ова? Фала.
Појди во Чаир на Џон Кенеди кај гимназијата Цветан Димов таму имаат готови огради

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Здраво, дали има некој што работи или работел во АЛМА-М како дистрибутер да ми кажи од реално искуство какви се условите за работа во компанијата.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Некој со искуство во отварање на фирма да пише чекори од цела постапка?

Kajgana Shop

На врв Bottom