Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 3.621
Шо ти значи ова гомново? Потпис твој на крајот на изјаватаЗапали оган де тогаш и згреј се .![]()

Шо ти значи ова гомново? Потпис твој на крајот на изјаватаЗапали оган де тогаш и згреј се .![]()
Mozhe ti se obrakja so gomce?Шо ти значи ова гомново? Потпис твој на крајот на изјавата![]()
Мене ми личи на потпис негов.Mozhe ti se obrakja so gomce?![]()
Kuntashe mi dae dozvola.Тебе те праша да одговораш у мое име или сам си даваш дозвола ?
@Ocajna спрдешка пост заебанција ()
Иам и јас 4k max fire stick,шо треба кажи.
Порано кога живеев во мк нон стоп гледав vh1 classic, арно ама одкако заминав странција 5 години не бев дојдена, не гледав, ама и претходно од скоро после факс не често гледав, ама имам супер сеќавања дека уживав цело средно и цел факс гледајќи го VH1 classic channel на кабловска, нон стоп, значи не MTV, не VH1, туку VH1 classic.Тебе те праша да одговораш у мое име или сам си даваш дозвола ?
@Ocajna спрдешка пост заебанција ()
Иам и јас 4k max fire stick,шо треба кажи.
Може линк од темата..Vh1 е замината во историја . Барај mtv channel stream или пак ако знаеш да конвертираш m3u листи на телефон за ајпинтв ,појди на сателитска ТВ на форумов,прашај некој од Србите,ќе ти пратат листа со канали.
Ич пачурка да не ти е чуе какфи корења влечу ја. А ти ако сакаш да ми га влечеш кур, кажи.Сакам да знам дали само влечиш ромски корени или си онака аплата оригинал џуптин?
Види со овие дали ги нудат, ефтини ти се:Порано кога живеев во мк нон стоп гледав vh1 classic, арно ама одкако заминав странција 5 години не бев дојдена, не гледав, ама и претходно од скоро после факс не често гледав, ама имам супер сеќавања дека уживав цело средно и цел факс гледајќи го VH1 classic channel на кабловска, нон стоп, значи не MTV, не VH1, туку VH1 classic.
Прочитав на интернет дека сега веќе од 2016 не постои тој канал, туку сега е заменет со MTV1 classic, е сега моето прашање е како јас да гледам, постои ли начин без кабловска да го гледам тој канал, обожавам 70,80,90 и почеток на 2000. После тоа од 2004 наваму, веќе секој сингл што е пуштен во етер ми е мене тукуречи дегутантен и неможам да го сварам. Ете тоа сакав да прашам.
Не. Види какви имиња имаат децата негови, тоа ти е повеќе од доволно доказ за тоаИлон Маск во едно интервју вели дека работи на вештачката интелигенција а во друго интервју вели дека се наоѓаме во опасност како цивилизација од истата таа вештачка интелигенција..И прашањето е: Дали се работи за нормален човек и некој стручно да објасни?
Појди во Чаир на Џон Кенеди кај гимназијата Цветан Димов таму имаат готови оградиДали има некој искуство со виткање на ракохват за алуминиумска ограда и дали имате совети да дадете во врска со истото? Исто така, дали негде во Скопје може да се изнајми машина за ова или пак некој мајстор што се занимава со ова? Фала.