Сакам да знам!

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Знаете ли некој лек против кашлица? Ова не се издржува повеќе.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Од доктор Таис имаше еден сируп ми се чини од жалфија доста ефикасен за кашлица, ако имаш аптека во близина можиш да прашаш.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
Сакам да знам како се вика таа француската песна што ја вртаат по цел ден на Антена 5.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Пробај мед и цимет. Мене ми има помогнато. Голема лажица мед, со четвртина од мала лажица цимет.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.860
Поени од реакции
1.610
Сакам да знам ефикасно сретство/ препарат против полжави ги имам и голи и со куќичка. Пробав со пиво нема ефект од препаратите пробав со Mesurol granulat и Garden меѓутоа немав никаков ефект од нив полжавите не ги јадат мамците! Некој да ми предложи чаре за нив имам штета на насадите преку 70% од нив.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Сакам да знам ефикасно сретство/ препарат против полжави ги имам и голи и со куќичка. Пробав со пиво нема ефект од препаратите пробав со Mesurol granulat и Garden меѓутоа немав никаков ефект од нив полжавите не ги јадат мамците! Некој да ми предложи чаре за нив имам штета на насадите преку 70% од нив.
Сол обична бела(тузланска).Има да експлодираат како Црешовото топче.Друг пат ако им тураш пиво барем остави им и кикирики за мезе.:ROFLMAO:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.455
Итно, некој ако знае да ми каже цела процедура за исплаќање на казна за погрешно премината улица, т.е. не на пешачки премин?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Иако може ќе звучи смешно, ама има ли некое апаратче што ќе ги блокира канал 5 и сител тогаш кога ги даваат идиотските турски серии ?
Смачено ми е по цели денови да морам да ја слушам идиотската надсинхронизација...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Сол обична бела(тузланска).Има да експлодираат како Црешовото топче.Друг пат ако им тураш пиво барем остави им и кикирики за мезе.:ROFLMAO:
Нема ли да се заебе земјата ако и лупнеш сол.
Знам дека не е ова Гејм оф Троунс, али тамо колку што видов коа сакаат нечија земја да ја напраат неплодна им ја сеат со сол.

Член од
4 мај 2014
Мислења
322
Поени од реакции
35
Дали има некој од македонија колекционер на поштенски марки? дали познавате некој?

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Бидејќи темава е поактивна, ќе прашам и овде:

Дали знаете како се пресметува GPA (Grade Point Average) за студенти што студирале на факултет во Македонија?

Член од
25 март 2014
Мислења
12
Поени од реакции
1
Иако може ќе звучи смешно, ама има ли некое апаратче што ќе ги блокира канал 5 и сител тогаш кога ги даваат идиотските турски серии ?
Смачено ми е по цели денови да морам да ја слушам идиотската надсинхронизација...
најдобар лек за тоа е да ги избришиш и двете програми и така немат некоа асална програмска шема.

Kajgana Shop

На врв Bottom