Од доктор Таис имаше еден сируп ми се чини од жалфија доста ефикасен за кашлица, ако имаш аптека во близина можиш да прашаш.Знаете ли некој лек против кашлица? Ова не се издржува повеќе.
Оваа ?Сакам да знам како се вика таа француската песна што ја вртаат по цел ден на Антена 5.
Пробај мед и цимет. Мене ми има помогнато. Голема лажица мед, со четвртина од мала лажица цимет.Знаете ли некој лек против кашлица? Ова не се издржува повеќе.
Чај од ѓумбир. Мама ебава.Знаете ли некој лек против кашлица? Ова не се издржува повеќе.
Сол обична бела(тузланска).Има да експлодираат како Црешовото топче.Друг пат ако им тураш пиво барем остави им и кикирики за мезе.Сакам да знам ефикасно сретство/ препарат против полжави ги имам и голи и со куќичка. Пробав со пиво нема ефект од препаратите пробав со Mesurol granulat и Garden меѓутоа немав никаков ефект од нив полжавите не ги јадат мамците! Некој да ми предложи чаре за нив имам штета на насадите преку 70% од нив.
Нема ли да се заебе земјата ако и лупнеш сол.Сол обична бела(тузланска).Има да експлодираат како Црешовото топче.Друг пат ако им тураш пиво барем остави им и кикирики за мезе.
најдобар лек за тоа е да ги избришиш и двете програми и така немат некоа асална програмска шема.Иако може ќе звучи смешно, ама има ли некое апаратче што ќе ги блокира канал 5 и сител тогаш кога ги даваат идиотските турски серии ?
Смачено ми е по цели денови да морам да ја слушам идиотската надсинхронизација...