Сакам да знам!

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
potreben mi e smestaj vo Ohrid za eden den, dali znae nekoj sto izdava sobi pa makar i magacin da e, samo da imam kaj da ostavam alistata. :D
Види тука:)

Работи ли периодов воениот базен во аеродром ? Од колку отвара, колку е карта ? И некој ако знае да ми ја прати локацијата на гугл мапс.
Би требало да работи, бар сега емисиите на Подводно таму ги снимаат:D Иначе цената мислам дека е 150 - 250, да не те лажам, така нешто имам слушнато, а за локацијата види на Google Maps:)

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Имаш секој ден на секој саат автобус од Приштина за Скопје ,320 во еден 520 денари повратна карта е сега незнам колку е од Аеродромот до Приштина
Ако има секој саат,тогаш лесна работа,инаку на сајт ми кажува само три автобуси во денот.Сепак фала ти.

Член од
27 март 2014
Мислења
50
Поени од реакции
18
Сакам да знам дали постои село во Македонија по име Зрпопе? :D Некаде го имам слушнато како име, ама не знам дали е зезање или стварно има такво.

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.392
Поени од реакции
1.251
Сакам да знам дали постои село во Македонија по име Зрпопе? :D Некаде го имам слушнато како име, ама не знам дали е зезање или стварно има такво.
Во Велешко е

B

beaverknight

Гостин
кога ставам underlines во pdf може да ми бидат прикажани после на куп сите без да идам по страните?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Сте купиле некој производи од ST или Sharp? Имам 2-3 производи за купување за дома, а гледам од овие 2 производители во Сетек имаат најниска цена и најдолга гаранција, ги бива или е некое ѓубре?

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
602
Сте купиле некој производи од ST или Sharp? Имам 2-3 производи за купување за дома, а гледам од овие 2 производители во Сетек имаат најниска цена и најдолга гаранција, ги бива или е некое ѓубре?
Sharp важат за квалитетни, ST ти е коцкање, ако ме прашаш мене јас не би со ST

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.863
Поени од реакции
1.611
Што сакаш да купиш ако не е тајна ?

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Што сакаш да купиш ако не е тајна ?
Перална, сушара, правосмукалка, првото веќе го купив ниту една од овие туку фаворит, второто изгледа ќе си почека, а третото ќе биде или филипс или самсунг, отпаднаа шарп и ст.

E

Epsilon

Гостин
Sakam da znam kade moze da se prijavam za konkurs za policaec, koi dokumenti mi se potrebni i na koj datum se obavuva vezbite i sto vezbi baraat?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.896
Уште ти да станеш полицаец.

Перална, сушара, правосмукалка, првото веќе го купив ниту една од овие туку фаворит, второто изгледа ќе си почека, а третото ќе биде или филипс или самсунг, отпаднаа шарп и ст.
Како ќе се погоди. Која правосмукалка и да ја купиш од оние поевтините е ризик. Спремен си на 1-2 години да ја менуваш.

Колку повеќе пари толку подобра.
Од мене Лив, се продаваат и како Фаворит.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Sakam da znam kade moze da se prijavam za konkurs za policaec, koi dokumenti mi se potrebni i na koj datum se obavuva vezbite i sto vezbi baraat?
Во општински комитет носиш партиска со неколку илјадарки еври за "црквата" и си џандар.[DOUBLEPOST=1502000435][/DOUBLEPOST]
Уште ти да станеш полицаец.

Како ќе се погоди. Која правосмукалка и да ја купиш од оние поевтините е ризик. Спремен си на 1-2 години да ја менуваш.

Колку повеќе пари толку подобра.
Од мене Лив, се продаваат и како Фаворит.
Со се е така, ако се погоди арно ако не ново, кое ќе биде сооднос перформанси/гаранција/цена тоа ќе го земам и така се е правено да трае дури е гаранцијата :)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.863
Поени од реакции
1.611
Никако што знае самсунг и филипс за производство на правосмукалки ? Земи си бош , електролукс и слични марки.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Дечки, дали некој има било какво искуство со домот за нега св. Петка во Сопиште?

Kajgana Shop

На врв Bottom