СУГС Јосип Броз -Тито

Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
Браво дечки, со ова училишниов весник ми побудивте носталгија, камо ние да имавме во тој период луѓе желни за ваков проект, а не да се врти секој ден околу трачарење и остали ср*ња. Живејте средношколски живот до крај, зашто после ќе ви фали и тоа МНОГУ!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Причината зошто сум веќе втора години Англиски јазик и книжевност :D Бај д веј, кога генерација си ти Ilumious?
Луд, со тебе учев :) ај ќе ти текне :)
--- надополнето: 24 март 2012 во 07:38 ---
Дај те молам напраи со мира англиски ако ја знаете:icon_mrgr:
:pos::pos::pos:

Член од
27 март 2012
Мислења
44
Поени од реакции
14
Sega sum osmo oddelenie i site godini gi pominav so prosek 5.00 i ke se potrudam i ovaa godina da ja zavrsam so 5.00.Inace moze da mi kazete mislenja za JBT? Potrebno e mnogu ucenje? Se dvoumev megu Orce i JBT ama se odluciv JBT deka mi e poblisku.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
^
Како што можам да забележам, во последниве две -три години, во Јосип Броз - Тито може да добиеш се, освен образование.

Мислам такво училиште кое дозволило да има кафиќ, наместо да ги поттикнува децата да играат на физичко, не е достојно за коментар.

И јас кога учев почна да опаѓа, ама последниве години што гледам од луѓе што ги знам, уште покриво ми паѓа што во трета година средно не се префрлив во Орце Николов. :facepalm:
И јас по твоја логика одев - поблиску ми е. И тоа значи 5 минути од дома до школо, ама Орце е каде каде подобар избор. И од образовен аспект и од социјален. Луѓето многу повеќе и поквалитетно се дружат.;)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Sega sum osmo oddelenie i site godini gi pominav so prosek 5.00 i ke se potrudam i ovaa godina da ja zavrsam so 5.00.Inace moze da mi kazete mislenja za JBT? Potrebno e mnogu ucenje? Se dvoumev megu Orce i JBT ama se odluciv JBT deka mi e poblisku.
Бирај си Орце, ЈБТ паѓа со образованието.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Дур сум пуштен да пишам :)
Со кој проф. би сакале да читате интервју?Ама да не биде со некој утепан па да треба јас цело да им го измислувам:P

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со кој проф. би сакале да читате интервју?Ама да не биде со некој утепан па да треба јас цело да им го измислувам:P
Катерина математика, Ленка македонски, Љубица географија :D :D :D
--- надополнето: 8 април 2012 во 00:27 ---
Него оваа Ѓурѓевка има едно 150 години :pos:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Катерина математика, Ленка македонски, Љубица географија :D :D :D
--- надополнето: 8 април 2012 во 00:27 ---
Него оваа Ѓурѓевка има едно 150 години :pos:
Ѓурѓевка се качуваше по скали едно 45 минути :icon_lol:
Љубица, Кате и Ачковска се front-runners сеа за сеа, мада може и некој ќе излезе од позадина.
Професориве почнале да се бунат зашто на нив не им се прави интервју, зашто Јане и Златко се фалеле у канцеларија:love:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајдее хахахаха ја па си мислев дека ќе треба со камшик да ги бркате за да им направите интервју, они желни за самосебе промоција :D
--- надополнето: 8 април 2012 во 00:35 ---
Ѓурѓевка се качуваше по скали едно 45 минути :icon_lol:
Љубица, Кате и Ачковска се front-runners сеа за сеа, мада може и некој ќе излезе од позадина.
Професориве почнале да се бунат зашто на нив не им се прави интервју, зашто Јане и Златко се фалеле у канцеларија:love:
Ѓурѓевка ја викавме кај Цеце биологија демек да ни збори за коа не сакавме испрашување и еднаш Цеце бабето ни вика „Само ако сте ми ја викнале пак Ѓурѓевка“ :ROFLMAO:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Цеце ја чуваме за на крај, коа ќе излезе најдоброто од годината, ексклузивно интервју со нејзе, ќе гледам и да ја снимиме, фешти да биде :D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.393
абе направете едно интервју со мира,не ја знаете вие од другите класови.Е тек тогаш фешти ке бидат.

Член од
24 декември 2011
Мислења
25
Поени од реакции
1
Koga sme kaj intervjuata, napravete so Dzajkovska i Takis :D interesno ke izleze

Kajgana Shop

На врв Bottom