Кажи ми, ќе можеш да ми пратиш линк до интервјуто со Ѓурчиновска(нормално ако има електронска верзија), а ако не, претоставувам дека ќе треба до ЈБТ да се довлечкам за да најдам копија.Значи кафичот коа го отворија гратис еспресо даваа(за тие што незнаат),и уште бараат име,така да ако има некој со интересен предлог кажете им награда е 100евра во пиење во кафичот.Денес коце и компанија беа за отварање на канцеларија,а за патронат отвараат балон позади школо(бар така кажа директорката).
За интервјуто со Златко беше ептен на заебанција,ама ете прифати и го напраивме.Сеа во ова издание има со проф.Александра Ѓурчиновска(Англиски предава),а во следното има ексклузивно интервју со Јане(За интервјуто пративме 2 девојчиња од 2ра година).
Полека,полека тргна работава со весникот,па ќе видиме што ќе биде.За предлози слободно пишете или овде или ПП
Заборавив да додадам дека ако некој сака да пишува за било што нека се обрати ќе направиме муабет.Моментално ни фалат колумнисти и спортски новинари па ако има заинтересирани кажете
http://jbtnews.weebly.com/103210411058-1053107210891090107210851080.htmlКажи ми, ќе можеш да ми пратиш линк до интервјуто со Ѓурчиновска(нормално ако има електронска верзија), а ако не, претоставувам дека ќе треба до ЈБТ да се довлечкам за да најдам копија.
BEST TEACHER EVER!!!!!!!!!Значи кафичот коа го отворија гратис еспресо даваа(за тие што незнаат),и уште бараат име,така да ако има некој со интересен предлог кажете им награда е 100евра во пиење во кафичот.Денес коце и компанија беа за отварање на канцеларија,а за патронат отвараат балон позади школо(бар така кажа директорката).
За интервјуто со Златко беше ептен на заебанција,ама ете прифати и го напраивме.Сеа во ова издание има со проф.Александра Ѓурчиновска(Англиски предава),а во следното има ексклузивно интервју со Јане(За интервјуто пративме 2 девојчиња од 2ра година).
Полека,полека тргна работава со весникот,па ќе видиме што ќе биде.За предлози слободно пишете или овде или ПП
Заборавив да додадам дека ако некој сака да пишува за било што нека се обрати ќе направиме муабет.Моментално ни фалат колумнисти и спортски новинари па ако има заинтересирани кажете
Дај те молам напраи со мира англиски ако ја знаете
Причината зошто сум веќе втора години Англиски јазик и книжевност Бај д веј, кога генерација си ти Ilumious?BEST TEACHER EVER!!!!!!!!!
Ќе предложам,ако се согласат од редакцијата ќе направиме.Идната недела излегува со Јане интервјуто(најверојатно петок),а после ќе видиме како ќе иде и со кој ќе правиме.Дај те молам напраи со мира англиски ако ја знаете