4 кеца уште одма.И да мене не ме испраша.Среќа немаше напишано во дневник предмети па најверојатно тмау ќе ги стаеше.Колку и да знаеш кај таа пак те фаќа страв.Прв час се изнајаде го.на за ромите.Кои се тие,немаат своја,држава,свој јазик,од сегде ги бркаат а пред нејзе ром.
Иначе стварно таа Љубица е збрцана со шестар или лажги се?
Ти кажав дека тие што се од други националности (Роми, Албанци, Турци) ќе им ебе матер. Сега дека баш во втора се учи за Македонија, бетер е него што беше во прва (јас ја имав среќата да ја слушам две години). Сака се` да се знае од точка до запирка. Учи ги и бројките на население (само македонското), број на коњи, овци, патлиџани, зелки, кај се одгледуваат и слично. Вади на табла и се дере ама дерење од што прозорите се тресат
Мој совет е да ја учиш прошлата лекција зошто секогаш повторувате и кревај рака за да те засака, да не те мачи на табла па ќе ти става петки некогаш и без испрашување. И не бегајте зошто еднаш кај мене во клас тие што и киднаа од испрашување им стави единици во дневник. Веднаш става во дневник кецови а петки плусеви таква работа само тефтер.
Прашав дали те има прашано зашто кај мене тие што ги праша во септември и нешто не знаеја ги прашуваше две години
Иначе да, збрцана е со шестар, таков нацист кој трпи xD
И уште нешто, ако сакате да избегнете испрашување кај неа, прашајте ја што мисли за денационализацијата во земјава, како се внесува во тоа, цел час ќе си дрнда
Нешто што стресе кај мене:
- Вие двајца позади, не се вртете не правете муабет!!! (а позади тие двајца нема никој
)
- Ученичка, го најде ли на Вардар на карта?
- (кога некој нема да знае нешто од материјалот за Македонија) Како не ти е срам да не учиш, кој да учи, Банту црнци ли да донесеме да учат за Македонија?
- (го прашува еден кај мене од што не штитат западните млади планини) Пааа професорке... од морските влијанија?? (а оваа) Друго..другооо ??!? и на овој не му текнува и оваа вика - од оние што се преку планината да не не населат и пцуе у себе