СУГС Јосип Броз -Тито

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Значи да сумираме во секој случај будимпешта е вредна за парите и времето за патување.
ја си се пријавив па ќе видиме сеа
За ова нацистов по Географија,испрашува секој час и 2-3 не знаеа им вика ај сеа да не ви расипувам екскурзијата после нејзе ќе ви пишам кец.
Музичко многу замара а мисли дека уствари ние дома се убиваме од учење музичко.
Иначе програма за екскурзија
1ден поаѓање од скопјеВО(ова е официјална програма,не пишувам јас)во 16:30.Се патува преку табановце.
2 ден
Посета на сент андреа,пристигнување во будимпешта во попладневните часови,Сместување и слободно попладне.Крстарење
3ден
Појадок,панорамско патување низ градот,посета на зоо,во хотел,слободно попладне и забава во диско
4 ден
Појадок,напуштање на хотелот.Прошетка низ Ваци.Назад накај скопје и попатна посета на Шопинг центар.Пристигнување во раните утрински часови.
Тоа скопјево им е врв на програмата,иначе мислам да ги видам сите работи освен диското(за кое уште се мислам,зашто последниве неколку недели и од диска и од се ми е преку глава).
Диското е тапа Џонсон, подобро чувај си ги парите за друго. Диско имаш и во Скопје. Ние наместо во диско неколку деца отидовме на шетња со Зоки математика (диџејот :)), си јадевме во Кинг Бургер, Мекдоналдс, па си се шетавме низ градот, слободна вечер, милина :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Што слушам географија губиме оваа недела.Наводно била со трета на екскурзија.Кажете ми дека ова е точно?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
да Кирца 100% точно.Ние денес губевме гео и мислам дека денот ми е поубав

П

Паган-др

Гостин
И кај Јане социоголија ќе губиме неделата после нашата екскурзија (на 2ра година).

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Шо слушам јас? На екскурзијата на трета година Гоца француски кога трчала накај wc да си изврши основна биолошка потреба, се утепала и паднала па крвишта по лактото.... :pos:
Знам дека е злобно да се смеам, ама по 4 години поминати со неа вчера душа ми се исполни кога ми кажаа :pos: :pos: :pos:
И на Буба роденден и славеле Дуле и Коки во диско во Прага ако не се лажам :pos:

Љубоморам на ексукризјата што помина... :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Дебелата се искршила? Оооо јесс!!!! На германски бев јас ама сепак, никој не ја поднесуваше кравава :buum:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.027
Поени од реакции
1.516
Ме мрзи да пишувам сега ке допишам уште некој детал, сеа за сеа ке кажам само екскурзијава - ЛУДНИЦА најбољи до сеа!

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Како бе така уште не сте почнале со учење, на екскурзија ве носат. : D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Еее да видиш да не веруваш иначе за некој 2-3 саати и ние би требало да тргнеме на екскурзија во Букурешт.Се надевам дека ќе биде боље од таа во србија(зашто таа беше врвот до сега).

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Еее да видиш да не веруваш иначе за некој 2-3 саати и ние би требало да тргнеме на екскурзија во Букурешт.Се надевам дека ќе биде боље од таа во србија(зашто таа беше врвот до сега).
Брат, уште нетргнат почна со пиење? :D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
хахах не заприметив иначе беше трезна грешка.Вчера се вративме од Будимпешта (сеа сум сигурен дека го погодив),многу јак провод иако првиот ден ни земаа 45 евра за влезници итн...Хотелот беше топ,професоркиве забегаа повеќе од нас(и на двете по македонски им се фати гласот,а тања во тоа кафаната пиеше ко морнар.:pos2:Диското имаше тапа ДЈ ама со самата дружба и енергија сите поминавме топ.Патот ко пат тежок ама тоа е Кирца продужи од тука:pipi:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
хахах не заприметив иначе беше трезна грешка.Вчера се вративме од Будимпешта (сеа сум сигурен дека го погодив),многу јак провод иако првиот ден ни земаа 45 евра за влезници итн...Хотелот беше топ,професоркиве забегаа повеќе од нас(и на двете по македонски им се фати гласот,а тања во тоа кафаната пиеше ко морнар.:pos2:Диското имаше тапа ДЈ ама со самата дружба и енергија сите поминавме топ.Патот ко пат тежок ама тоа е Кирца продужи од тука:pipi:

Најважно од се е што имавме Бургер Кинг карши хотелот.
Тропикариумот беше топ,само ме фати језа од тие огромнине бубачки за кои мислев дека не е можно да ги има у толкава големина.Зоолошката ко зоолошка добро уредена само животнине ко мртви не дај боже да мрднат.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.027
Поени од реакции
1.516
Многу ме интересира колку ќе идат утре у школо :D

Член од
5 ноември 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Ачковска е во Австралија до февруари... Јејејејејејеј :))

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кој бил тој интелект што и дал виза :D

Kajgana Shop

На врв Bottom