СУГС Јосип Броз -Тито

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И кај нас исто имаше масовен трансфер на професориве,по истите предмети ко кај вас ни отидоа до душа,ама ајде да видиме што ќе биде.
Иначе се надевам дека овој распоред не е конечен зашто ај што имам 3 пати 7 часа ама кај најдоа во петок 6:smir:
Баш ме занима какви се луѓево Ружа ни вика овие ќе не ставеле во ред ама ја баш и не и верувам.
Ја коа имав во прва 6 ееее...и тоа последен англиски,најдосадните 45 минути ми беа во неделата.Иначе ја имам 4 пати по 7 часа.

Ацева време им е за мењавање.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
welcome to the club nigga:smir:
Само она од сите у ЈБТ знае да ме извади од памет,незнам како и успева зашто у главно многу многу не ги тангирам професориве.
Што би рекол еден другар:
(ова е цитат)
ружа рече дека не сме за компјутери и само кај нас нема,после не виде дека се потпираме на прозорот сега ни тоа го нема изгледа следен чекор и е поставување на бодликава жица покрај ѕидовите зашто ги шкртаме:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакам да знам што станува со прозорците на гимназијата. Некој ги скршил па треба да се менуваат или им дошло времето?
Последен ден од распуст им текна да менуваат па сега со трчаници. Мене од ЈБТ искрено би ме чудело нешто на време или во точно време да се случува :icon_lol:

Која лефтерна гимназија стана значи :pop:

P.S. Јас во прва во петок имав 5, во втора имав 4, во трета исто така 4, во четврта 6 ама од кои последните три беа компаративна и блок италијански, не беа нешто напорни, повеќе беа смеење :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Денес скратени часови и плус на втори дома зошто у училна беше ѕивра.Имав час со новиот хемија иако Ачкоска ни рече имате нова млада профеосрка.Типот ми е доста педерастичен и не можам да го поднесам.И втор час имав кај Драган историја кој е доста забеган иако и сам си призна.
Него Драган можам да замислам реакција у клас коа ви рекле Ачкоска дека ќе ви предава.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ние прв час имавме со Македонски па уште у 9 саат си отидовме ама што е боље утре не идеме у школо зашто имало голема опасност некој да падне:pos2::pos2:Тоа им беше врвот ама ако важно продолжен викенд

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ние прв час имавме со Македонски па уште у 9 саат си отидовме ама што е боље утре не идеме у школо зашто имало голема опасност некој да падне:pos2::pos2:Тоа им беше врвот ама ако важно продолжен викенд

Дали тоа би важело за сите што немаат прозори?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Незнам дали важи за сите требало да ви кажат ако важи ако не ќе се вратиш дома и така не живееш далеку.
П.С.Ако не одиш да не ќе те запишат???:pos2:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Само ЈБТ може да има скратена настава на почеток на година. По еден час имате ако не се лажам пошо немате прозори, а? :pos:
Користете ги испадиве и извлекувајте се на секоја можна утакмица во тек на шкослка година ;)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Денес во корчагин се обработувала лектира зашто им останала од лани и имаат по 6-7 часа а ние имаме 1 скратен час од 30 мин.
Стварно страшно,а Тања по Македонски ни вика дека веројатно до понеделник ќе ги наместат прозорите ако не уште некој ден ќе џаболебариме

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не бе школово бетер АСУЦ стана, беше строго (да речеме строго) прва само кога бев, во четврта јас не памтам да имав целосен фонд часови неделно 30. Имавме некаде околу..... 12 :icon_lol:

П

Паган-др

Гостин
По 25 минути беа.

И Кирца, верувај неможеш да замислиш каква беше реакцијата. :)

Него овој социологија Јане, а он го слушам а any given sunday исто.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Конечно часовите почнаа да се држат целосно(за жал),и одма германски ни ги постави фашистичите услови на работа,историја 30 минути пишувавме(и ги тераше сите машки да ги тргнат "Сите железа од нивните уши"),македонски повторување...
Ја денес прв пат ќе имам час социологија па да го видиме што чоек е тој:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom