Ne zasluzuvat petarda 2-0 e dovolno, petardata neka ja cuvat za finale.Odlicen pocetok, se nadevam petarda ke im zdrvat na braçava
Ова сакав и ја да го пишам, практично лигаментите на Лукас му направија услуга на Дешамп на ова СП зашо он му беше стартер а не Тео. Не дека е лош играч Лукас ама лево Тео е многу боље, Лукас подобро игра како штопер.Не дека ќе имаше многу разлика, пошто и останатите 10 играчи им се класа. Али повредава на Лукас "позитивно" се одрази врз Франција, пошто минутите ги доби Тео кој е во боље форма.
Сигурен сум дека Дешамп ќе го форсираше Лукас лево.
Гризман е најдобар играч во Атлетико оваа сезона, најголема грешка му беше шо направи трансфер во Барселона, ама се поправи.Гризи вака нема играно од предходното светско, не само мечов, генерално цело првенство е врв. Предходно кога беше во форма беше и меѓу топ 10 играчи у свет.. секако реши Fortnite да игра повеќе, за жал.
Дибала и Лаутаро на клупата... ?!Што е со Дибала и не меѓу стартери? Пропадна како доцна замена,ако воопшто за негов квалитет
Дедо ми Трпе да играше во Атлетико Мадрид оваа сезона ќе беше најдобар играч. Јака конкуренција.Гризман е најдобар играч во Атлетико оваа сезона,