СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Igor FilevskiВашите коментари се коментари на патетика, медиокритетски размислувања кои искрено не ме ни провоцираат да одговорам. Луѓето на планетата и онака се делат на оние кои си бараат златна средина и оние кои бараат волшепство, фантазија. Дури Бразил во 7:1 имаше повеќе желба за Фантазија отколку самите германци. Затоа плс не ме терајте да ве прескокнувам. Едноставно, терајте си по патот на вашата златна средина и тоа е. А ние другите ќе бараме успех само по цена на Страст, Љубов, Фантазисти. Колумбо, Че, Платон, Сократ итн кои никогаш и не биле дел од масата. А во исто време, никогаш , ама баш никогаш нема да бидам подржувач на стерилен, стереотипен фудбал без желба за волшепства, имагинација, фантазија со многу страст и ентузијазам, нешто за кое германците можат само да сонуваат. А за резултат, ОК. Нека е. Во тоа се разликуваме едни од други.

ЕДНО ДА СЕ ЗНАЕ!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Еј, дајте жити се некој со Макс ТВ нека го врати мечов и нека го сними моментот кога искача чикава у кадар, таков епик момент е греота да остане незачуван!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Не се жaли, гaрaнт рaбoтнoтo време не ти е пoрaнo oд 8 јaс oд 5 требa дa стaнaм

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Ахам па тоа ми беше целта , значи се потсмеваш на некој кој навива за Бразил и Аргентина , а во тие екипи играат моите омилените играчи од Барса и Интер . Мене срце не ми дава да навивам против Нејмар , Жулио Цезар , Меси и Маскерано . Ете Шпанија ја хејтав и мило ми беше што отпадна .
Е сега кога ти пишувам и омаловажувам твојот избор тебе ти е непријатно и се правдаш .
Ова е да знаеш како му е на другиот кога ти го правиш тоа.

B

Beck's

Гостин
Најдобар момент ми беше моментот кога беше исвиркуван старото гомно од ФИФА

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Леле патетика, Аргентинската репрезентација беше полна со имагикнација и фантазија на ова првенство:pos:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Меси му е лавот , ама со другите забегани постови е мизерен . Не знам што се замарате со него.
Абе Ригел, чекај сеа, не ми е јасно. ..

Меси освои награда за најдобар играч, ама не зема титула.

Најдобар ќе биде во историјата сега? :unsure:

Член од
24 април 2008
Мислења
11.115
Поени од реакции
12.697
Ти врати се на Барса, Интер, Гетафе, Рајо Ваљекано, Рома, ФК Смрдена Вода и 100 останати екипи кои се во твоето срце :LOL:

Лам е светски шампион:love:
ФК Смрдена Вода ?

Навистина постои/постоел таков фудбалски клуб ?

И навистина @Rigel Kent навивал за нив ?

Не пратам фудбал, па затоа не сум добро запознаен со овие податоци.

Добро сега, секое село заслужува да има свој универзитет, свои спортски клубови, свои мисици и се останато. :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Igor FilevskiВашите коментари се коментари на патетика, медиокритетски размислувања кои искрено не ме ни провоцираат да одговорам. Луѓето на планетата и онака се делат на оние кои си бараат златна средина и оние кои бараат волшепство, фантазија. Дури Бразил во 7:1 имаше повеќе желба за Фантазија отколку самите германци. Затоа плс не ме терајте да ве прескокнувам. Едноставно, терајте си по патот на вашата златна средина и тоа е. А ние другите ќе бараме успех само по цена на Страст, Љубов, Фантазисти. Колумбо, Че, Платон, Сократ итн кои никогаш и не биле дел од масата. А во исто време, никогаш , ама баш никогаш нема да бидам подржувач на стерилен, стереотипен фудбал без желба за волшепства, имагинација, фантазија со многу страст и ентузијазам, нешто за кое германците можат само да сонуваат. А за резултат, ОК. Нека е. Во тоа се разликуваме едни од други.

ЕДНО ДА СЕ ЗНАЕ!!
Во коментари дечките му прават како Германија на Бразил, 7-1.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.333
Поени од реакции
46.986

ЕДНО ДА СЕ ЗНАЕ!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Требало посебна награда за зверов
За него треба и една Златен ќотек награда со оглед на тоа што се не претпре кутриот.

Браво од мене за навивачите и за германската репрезентација, си заслужија.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
R

Rigel Kent

Гостин
Ригел друже не ме сфаќај погрешно ама да беше на англиски форум со крвавион хумор нивни мислам дека ќе беше пред нервен слом :D Не биди толку напнат :)
Разбирам јас хумор и јас се зезам на темата на Примера , ама овие навлегуваат во лични навреди , е тоа не е хумор туку дебилизам.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Меси заслужи Златна Топка, колку шо Погба заслужи најдобар млад играч...

Kajgana Shop

На врв Bottom