Сите се насобраа на темава по победата на Германија , после битка сите генерали . Славете , ете ви победи "омилената " Германија . А за провокаторите и ниските мизерни постови и зборови упатени кон мене нека стојат , ама доказ за тоа колку сте бедни .
И да јас сакав Бразил и Аргентина да бидат во финалето , а кој да победеше ќе бев радосен . Не го освои светското првенство никој од овие две , тажен сум , а вие сега оргазмирајте за победникот а дел од вас не го поднесувавте.
Pitbull i ona Kejsa neso taka ?! Epten e glupava pesnaНе знам како ја викаат, нешто happy се пее у рефренот.
Сите се насобраа на темава по победата на Германија , после битка сите генерали . Славете , ете ви победи "омилената " Германија . А за провокаторите и ниските мизерни постови и зборови упатени кон мене нека стојат , ама доказ за тоа колку сте бедни .
И да јас сакав Бразил и Аргентина да бидат во финалето , а кој да победеше ќе бев радосен . Не го освои светското првенство никој од овие две , тажен сум , а вие сега оргазмирајте за победникот а дел од вас не го поднесувавте.
Ќути ме уби љубомора, ем богати, ем славни ем најјаки женски, а ние тука дремиме по форуми и пишуваме за нив.Кој од кој поуба пичица да му ебам глата![]()
На мене и без сирење ајварот ми е вкусен.Аргентина без Ди Марија како ајвар без сирење.
Нека им палат свеќа Германците на Паласио, Демикелис и тренерот им идиотен. Воопшто не беше доминантна Германија како што 95% овде очекуваа. Тесна победа на крајот.Премногу ги исфорсираа Германците пред финалево. Сакав Аргентина да освои (иако според многумина би било не заслужено)
Во секој случај, честитки за Германците.