СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.651
Поени од реакции
59.566
Премногу ги исфорсираа Германците пред финалево. Сакав Аргентина да освои (иако според многумина би било не заслужено)

Во секој случај, честитки за Германците.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.152
Поени од реакции
8.122
Кој од кој поуба пичица да му ебам глата :ROFLMAO:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Дојде моментот мажите да бидат тешени од своите жени и во кадар Маскерано со типац некој не загледав :pos::pos:

C

Castiel

Гостин
Сите се насобраа на темава по победата на Германија , после битка сите генерали . Славете , ете ви победи "омилената " Германија . А за провокаторите и ниските мизерни постови и зборови упатени кон мене нека стојат , ама доказ за тоа колку сте бедни .

И да јас сакав Бразил и Аргентина да бидат во финалето , а кој да победеше ќе бев радосен . Не го освои светското првенство никој од овие две , тажен сум , а вие сега оргазмирајте за победникот а дел од вас не го поднесувавте.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Сите се насобраа на темава по победата на Германија , после битка сите генерали . Славете , ете ви победи "омилената " Германија . А за провокаторите и ниските мизерни постови и зборови упатени кон мене нека стојат , ама доказ за тоа колку сте бедни .

И да јас сакав Бразил и Аргентина да бидат во финалето , а кој да победеше ќе бев радосен . Не го освои светското првенство никој од овие две , тажен сум , а вие сега оргазмирајте за победникот а дел од вас не го поднесувавте.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Кој од кој поуба пичица да му ебам глата :ROFLMAO:
Ќути ме уби љубомора, ем богати, ем славни ем најјаки женски, а ние тука дремиме по форуми и пишуваме за нив.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.115
Поени од реакции
12.697
Аргентина без Ди Марија како ајвар без сирење.
На мене и без сирење ајварот ми е вкусен.

Но да не се залажуваме, без сирење не го бива специјалитетот.

Член од
7 јули 2014
Мислења
1.243
Поени од реакции
1.162
Премногу ги исфорсираа Германците пред финалево. Сакав Аргентина да освои (иако според многумина би било не заслужено)

Во секој случај, честитки за Германците.
Нека им палат свеќа Германците на Паласио, Демикелис и тренерот им идиотен. Воопшто не беше доминантна Германија како што 95% овде очекуваа. Тесна победа на крајот.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Тоа е кога ги зимаш Паласио и Игуаин место Тевез и Пасторе

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Бразилскава бугарка-претседателка се бори со Меркел во првото место по грдотија.

Kajgana Shop

На врв Bottom