СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
Премногу ги исфорсираа Германците пред финалево. Сакав Аргентина да освои (иако според многумина би било не заслужено)

Во секој случај, честитки за Германците.

Кој од кој поуба пичица да му ебам глата :ROFLMAO:

Дојде моментот мажите да бидат тешени од своите жени и во кадар Маскерано со типац некој не загледав :pos::pos:

Сите се насобраа на темава по победата на Германија , после битка сите генерали . Славете , ете ви победи "омилената " Германија . А за провокаторите и ниските мизерни постови и зборови упатени кон мене нека стојат , ама доказ за тоа колку сте бедни .

И да јас сакав Бразил и Аргентина да бидат во финалето , а кој да победеше ќе бев радосен . Не го освои светското првенство никој од овие две , тажен сум , а вие сега оргазмирајте за победникот а дел од вас не го поднесувавте.
r265603_1110214.jpg

Сите се насобраа на темава по победата на Германија , после битка сите генерали . Славете , ете ви победи "омилената " Германија . А за провокаторите и ниските мизерни постови и зборови упатени кон мене нека стојат , ама доказ за тоа колку сте бедни .

И да јас сакав Бразил и Аргентина да бидат во финалето , а кој да победеше ќе бев радосен . Не го освои светското првенство никој од овие две , тажен сум , а вие сега оргазмирајте за победникот а дел од вас не го поднесувавте.
aceventurathumbsup.gif

Кој од кој поуба пичица да му ебам глата :ROFLMAO:

Ќути ме уби љубомора, ем богати, ем славни ем најјаки женски, а ние тука дремиме по форуми и пишуваме за нив.

Аргентина без Ди Марија како ајвар без сирење.

На мене и без сирење ајварот ми е вкусен.

Но да не се залажуваме, без сирење не го бива специјалитетот.

Премногу ги исфорсираа Германците пред финалево. Сакав Аргентина да освои (иако според многумина би било не заслужено)

Во секој случај, честитки за Германците.
Нека им палат свеќа Германците на Паласио, Демикелис и тренерот им идиотен. Воопшто не беше доминантна Германија како што 95% овде очекуваа. Тесна победа на крајот.

Тоа е кога ги зимаш Паласио и Игуаин место Тевез и Пасторе

Бразилскава бугарка-претседателка се бори со Меркел во првото место по грдотија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom