СП 2014 Бразил - генерална дискусија

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Уште Португалија и Камерун останаа од анализите така?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мислам истиве играчи се, само клонирани. Значи Хауард треба да биде.
Пошто мене тоа уопште не ми личеше на Хауард.. башка јас колку што знам ќелав е он или у меѓувреме коса израснал ? :D

Инаку супер клипчево, Руни малце дебел го направиле :icon_mrgr: Ибра како покемон ми бешe :ROFLMAO:
Ако излезе ИМДб страна на клипчево одма 10ка давам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пошто мене тоа уопште не ми личеше на Хауард.. башка јас колку што знам ќелав е он или у меѓувреме коса израснал ? :D

Инаку супер клипчево, Руни малце дебел го направиле :icon_mrgr: Ибра како покемон ми бешe :ROFLMAO:
Сите имаа исти фризури од клоновите, следи малце дејствие, ебате филмофилот. :icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кристофер Вокен, тренерот на Клоновите. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Најјакото е откако го губат првиот натпревар и го оставаат фудбалот.
Како бе им ги погодиле професиите на сите!

Руни е најјак :icon_mrgr:

Rooney.png

А Иниеста си го лади :cool:

Iniesta.png

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.663
Поени од реакции
88.521
Дечки и девојки, не заборавајте денес во Нова Македонија излага списанието за СП 2014 во Бразил. Само гледајте побрзајте, дека тиражот на Нова Македонија не е голем, мислам дека просечно се печатат околу 10.000 примероци дневно од овој весник. Сабајлево го купив весникот,и на прв поглед видов дека во списанието нема анализи на репрезентациите, само онака општо има за целото првенство, малце историја, малце за топката, и табелите со групите.

Сега очекувам во четврток да видам дали Вест ќе го издадат истото списание, или пак ќе направат свое споствено дело во кое ги вклучува и анализите на тимовите што ќе настапат на првенството

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Дечки и девојки, не заборавајте денес во Нова Македонија излага списанието за СП 2014 во Бразил. Само гледајте побрзајте, дека тиражот на Нова Македонија не е голем, мислам дека просечно се печатат околу 10.000 примероци дневно од овој весник. Сабајлево го купив весникот,и на прв поглед видов дека во списанието нема анализи на репрезентациите, само онака општо има за целото првенство, малце историја, малце за топката, и табелите со групите.

Сега очекувам во четврток да видам дали Вест ќе го издадат истото списание, или пак ќе направат свое споствено дело во кое ги вклучува и анализите на тимовите што ќе настапат на првенството
:eek: Ги нема ни составите?

2006та беше на 70-80 страни, мини книга.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.663
Поени од реакции
88.521
:eek: Ги нема ни составите?

2006та беше на 70-80 страни, мини книга.
Ги има составите.... сите 32 репрезентации собрани во две страни :icon_lol:. Се разочарав, се надевам дека Вест позитивно ќе не изненади

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Значи да не купувам од ова. :D Фала. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom