ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.780
- Поени од реакции
- 44.013
Уште Португалија и Камерун останаа од анализите така?
Мислам истиве играчи се, само клонирани. Значи Хауард треба да биде.Ау The Last Game![]()
![]()
ФЕНОМЕНАЛНО !
Него кој беше голманон на клоновине ?
Пошто мене тоа уопште не ми личеше на Хауард.. башка јас колку што знам ќелав е он или у меѓувреме коса израснал ?Мислам истиве играчи се, само клонирани. Значи Хауард треба да биде.
Сите имаа исти фризури од клоновите, следи малце дејствие, ебате филмофилот.Пошто мене тоа уопште не ми личеше на Хауард.. башка јас колку што знам ќелав е он или у меѓувреме коса израснал ?
Инаку супер клипчево, Руни малце дебел го направилеИбра како покемон ми бешe
Ако излезе ИМДб страна на клипчево одма 10ка давам.
Сите имаа исти фризури од клоновите, следи малце дејствие, ебате филмофилот.![]()
Мене на Вилем Дафо ми личешеКристофер Вокен, тренерот на Клоновите.![]()
Најјакото е откако го губат првиот натпревар и го оставаат фудбалот.Пошто мене тоа уопште не ми личеше на Хауард.. башка јас колку што знам ќелав е он или у меѓувреме коса израснал ?
Инаку супер клипчево, Руни малце дебел го направилеИбра како покемон ми бешe
Ако излезе ИМДб страна на клипчево одма 10ка давам.
Сигурно на сателитска гледал![]()
Ете џабе ќе гледате![]()
Дечки и девојки, не заборавајте денес во Нова Македонија излага списанието за СП 2014 во Бразил. Само гледајте побрзајте, дека тиражот на Нова Македонија не е голем, мислам дека просечно се печатат околу 10.000 примероци дневно од овој весник. Сабајлево го купив весникот,и на прв поглед видов дека во списанието нема анализи на репрезентациите, само онака општо има за целото првенство, малце историја, малце за топката, и табелите со групите.
Сега очекувам во четврток да видам дали Вест ќе го издадат истото списание, или пак ќе направат свое споствено дело во кое ги вклучува и анализите на тимовите што ќе настапат на првенството
Ги има составите.... сите 32 репрезентации собрани во две страниГи нема ни составите?
2006та беше на 70-80 страни, мини книга.