СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Мала листа на 10те според авторот најубави дресови на Светското. Малку мизерен коментар под дресовите како и да е битни се сликите. Првото место заслужено оди кај селекцијата со најубав дрес во последните 3-4 години

http://aff006.infototive.com/categories/sports/10-nicest-kits-for-world-cup-brazil-2014/?page=10

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
A be Makedonija ja nema vo niedna grupa....da ne odat nashive direkno megju 16.
Оваа женска му на Пуно?

Мала листа на 10те според авторот најубави дресови на Светското. Малку мизерен коментар под дресовите како и да е битни се сликите. Првото место заслужено оди кај селекцијата со најубав дрес во последните 3-4 години

http://aff006.infototive.com/categories/sports/10-nicest-kits-for-world-cup-brazil-2014/?page=10
Од италјанскиот од 2006та нема да има подобар уште долго.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
се нема логирано цела недела, пишувај ја. Осеќам дека ќе заебе.

п. с. Мене шпанскиот тодо роха ми е поубав од францускиот иако кога искочи плавиов пишав и у темана дека ми е најдобар, бразилскиот го украле од Јунајтед гостинскиот од преклани само место црвена, зелена лента опнале, холандскиот веќе го нарачав и така :coffee:

топ 3 - Франција, Шпанија, Холандија. Англија се веќе досадни со еднобојките.

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Ќе ја напраам јас утре/задутре. Секако има време. :D

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
ESPN FC
Just now ·
BREAKING: Franck Ribery has been ruled out of the World Cup with a back injury; Montpellier's Remy Cabella replaces him in the France squad.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Бидејќи на големо овде владее еуфорија, сакал нејќел мора да го пратиш Светсково за да има што да зборуваш нели, само за тоа се труби. Организирано е групно гледање на сите натпревари, а особено очекувам првата со Португалија да биде најватрена.

Иначе мои фаворити се разбира се Балканците.
- Прва ми е Босна и посакувам да направи некој подвиг на Светсково, иако неам поим ни кој игра ни колку се добри
- Втори ми се Хрватите и нив им посакувам многу среќа
- После нив ми се традиционално Италијанците.

Секако дека ќе ми е драго и Германците да се борат во финале, одколку некои Афрички и Азиски земји. Се надевам балканците ќе вкрстат со Германците @Ilumious имаш отворена покана за овде заедно да ја гледаме таа да не ме тепаат сама :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бидејќи на големо овде владее еуфорија, сакал нејќел мора да го пратиш Светсково за да има што да зборуваш нели, само за тоа се труби. Организирано е групно гледање на сите натпревари, а особено очекувам првата со Португалија да биде најватрена.

Иначе мои фаворити се разбира се Балканците.
- Прва ми е Босна и посакувам да направи некој подвиг на Светсково, иако неам поим ни кој игра ни колку се добри
- Втори ми се Хрватите и нив им посакувам многу среќа
- После нив ми се традиционално Италијанците.

Секако дека ќе ми е драго и Германците да се борат во финале, одколку некои Афрички и Азиски земји. Се надевам балканците ќе вкрстат со Германците @Ilumious имаш отворена покана за овде заедно да ја гледаме таа да не ме тепаат сама :D
Ако победат Босна/Хрватска против Германците криј се таму у некој бункер, со твоето радување потерница ќе издадат, кај за ракометиве па и за фудбалов ќе им досадиш :pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ако победат Босна/Хрватска против Германците криј се таму у некој бункер, со твоето радување потерница ќе издадат, кај за ракометиве па и за фудбалов ќе им досадиш :pos:
Мислам дека неможеш у фудбал така пред нос да им се радуваш, со гаранција ќе те остават без заби. После ко Дарди ќе бидеш у фацата :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
Рибери и Грение го пропуштаат СП, на нивно место се повикани Шнајдерлин и некој си Кабеља од Монпеље.

Kajgana Shop

На врв Bottom