СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Се гледа дека тунис се многу јаки, имаат големо искуство и ќе им биде тешк она германците во второ полуврем. Но како што пишував претходно во вакви утакмици доаѓа до израз ариевската раса која е физички и психички спремна да ја помине и оваа препрека.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Вечерва најинтересна утакмица е Русија - Полска.

Пољациве ми се мене фаворити ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ЗОТЕ, аман. Те молам пишувај правописно како што треба, такво пишување ги нервира сите.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Се изнамачија германците со бедуините...
Цела утакмица беше нерешено, гол за гол...на крајот се одлепија 3 гола разлика...тешко им беше.
Конечен 26-24 за Германија.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Очигледно сите го потценивме Тунис. Сега ми е полесно, факт е дека не сме изгубиле од некои боси. Штом можат тие да им парираат на Германците, би требало да можеме и ние. Па да направиме и некое изненадување. Шансата ја гледам со Германците и Русите, мислам дека Полска е најсилна во групава и тука ќе биде многу тешко...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Нерешено најмногу би ни одговарало...

Не не напротив најмногу би ни одговарало да победи полска затоа што ние ќе имаме два бода а русија еден и ќе бидеме пред нив на табела.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Значи Тунис докажа дека е тврд орев па и ниечим им се држевме на Тунис може и на Доичланд.

Инаку да позборам за организацијава.Потполно сум задоволен во врска со преносот имаат различни кадари и ги менуваат и е добро иако малце ти се врти.Успорена снимка им е најдобра се.6Тоа р што можам да кажам во сала а за вон сала ќе ни каже некој што е таму.Утре со Полска да изненадиме и нашите да навиваат како денес да се осети ко да играме кај нас.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Утре со Полска им се приклучувам на нашинците во Хрватска и заедно до победа!!! :pehar:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Кој ја отпиша русија на почеток тој навистина ја потценува светската сила во сите спортови. иако имаат нов состав секогаш можат од 200 милони народ д анајдат играчи за во репрезентација. Тешко ќе им биде на пољаците во второто полувреме и ако не ја намалат разликата можат да немаат време за пресврт.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Русија загуби, тоа ни одоговара нам, со евентуална победа над Полска шансите за 3то место ќе бидат многу реални.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
утре у колку саат играме ???
и да не знае некој кој е најбољи стрелец до сеа на првенството??

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Само не заборавајте дека русија нема одиграно уткамици против алжир и тунис кои според мене би требало да ги победи.

п.с. србија против европскиот првак данска на полувреме води со 22 - 16

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Алал нека и е на Србија, тоа е репрезентација со право срце :smir:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Русија загуби, тоа ни одоговара нам, со евентуална победа над Полска шансите за 3то место ќе бидат многу реални.
:pos2:
Океј. Само за утакмицата против Русите, можам да бидам оптимист и да речам дека имаме шанси да победиме, ако ни играат со играч помалку. Прво според физичката конституција сме супериорни во однос на нас, второ играат дисциплинирано... тоа се непознати поими кај нас. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom